Vinn Nike Mog Bolt

Words by

Jag har lyckats med det igen, att beställa hem två av samma sak. Och så klart ska någon av er få den. En rygga som funkar att springa med och är allmänt lite fantastisk.

För att vinna den behöver du kommentera och ge mig en rubrik på ett inlägg du vill läsa. Vinnaren dras på söndag.

[insert]Nike Mog Bolt[/insert]

33 Comments

 • Lina

  Pulsträning – Så använder du dig av pulsen när du konditionstränar!

 • Ulrika Tallgård

  Ett inlägg jag skulle vilja att du skrev om är självkänsla/självförtroende.

 • Anna Ireby

  Ge aldrig upp! Hur jobbar man mot sina mål var hittar man inspiration när allt inte är på topp tex en skada eller någon annan svacka

 • Eva Bengtsson

  Önskar följande inlägg: “Så här laddar du bäst sista veckan inför halvmaran” (både mat och träning)

 • Lisa

  Jag skulle väldigt gärna läsa ett inlägg om vad man ska tänka på när man köper en mountainbike som nybörjare.

 • Felicia

  Jag älskar dina artiklar och inlägg som på ett eller annat sätt handlar om hur fantastisk kroppen är och hur fantastiska människor är. Peppiga, tänkvärda inlägg helt enkelt. Så jag är lite nyfiken – hur har du gjort för att hamna där du är idag? För att, vad det verkar, älska livet? Har det alltid varit så eller har du aktivt fått jobba med det? Rubriken skulle kunna vara: Älska livet? Älska livet.

 • Isabelle

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja ha lite teknikskola med bilder och förklaringar till hur man tar sig forbi/nerför/uppför mm hinder I skog och mark när man kör MTB. Jag känner mig ofta sjukt begränsad för att jag blir feg när det blir tekniskt svårt. Ogilla på den!
  Så lite tips och trix tack =)

 • Jessica Sundberg

  Rubrik : Mina topp-5 träningsprylar jag inte klarar mig utan (just nu)

  :-)

 • Heidi

  Jag önskar du skrev om hur man jobbar upp sin självkänsla. Eller om hur man ska våga mera i livet.

 • Anna

  “Våga testa MTB – lilla nybörjarguiden för dig som knappt har sett en skog”

 • Charlotta Sofia springer o trimmar

  Jag skulle vilja läsa ett inlägg med rubriken: “Mina bästa fototips” Tycker du har så härligt ljus och färger i dina bilder:)

 • Carolin

  “Min väg från X till Y”. Om hur du började med de olika sporter du tränar och hur du utvecklats i dem, var för sig och i förhållande till varandra. Och vilken nytta de ger varandra. Givetvis är X den du såg dig som dör du vill starta och Y den du ser dig som idag.

 • Sofia

  TITTA! Med en sådandär så skulle ju jag kunna hoppa av tunnelbanan tidigare och ta mig en jogg hem efter jobbet. Men för att det ska funka behöver jag så klart ett inlägg om “Att träna innanför pannbenet”. Hur stärker jag egentligen viljan och motivationen? Hur pratar jag med mig själv under träningspasset? Hur får jag mig själv att hoppa av tunnelbanan tidigare trots att jag är “lite trött efter jobbet”? Hur står jag ut under längre löppass när det börjar kännas lite tråkigt? Jamen du vet. Hitta den mentala styrkan :)

 • Cissi

  Min önskerubrik: “det sitter i huvudet” . Du är en mästare på att peppa så jag skulle vilja få lite knep på hur man lossar på mentala spärrar och hur man får igång “rätt tänk” kring både prestationer och hur man gör för känna att man duger som man är.

 • Jeanette

  Om träningsmotivationen. Vem tränar man för? För sig själv? För pojkvännen? För beach 2015? Och när är man nöjd med sitt resultat?! När tar det stopp?!

 • Lina

  Jag skulle vilja ha ett inlägg om vad som gjorde att just du föll för cykling samt några tips till oss som inte vågat prova än.

 • Linda

  Dynamiska rörelsekedjor – film med rörelsekedjor e alltså vad jag önskar.

 • Magdalena

  Att våga misslyckas. Jag har sagt till mig själv att jag inte vågar anmäla mig till Tough Viking förrän jag VET att jag klarar av det.. Samtidigt som jag vill våga prova på det redan innan jag känner mig 100%, för känner man någonsin sig 100% redo och färdigtränad?

 • sofiean

  Jag skulle vilja se ett härligt och inspirerande inlägg om “Detta har jag i min ryggsäck” eller “detta är bra att ha i ryggsäcken vid (någon typ av aktivitet)”. Vad har man med sig på en långrunda i skogen? vad har man med sig när man är ute med cykeln i flera timmar? ska man packa lätt energi om man ska springa och kan man ha tyngre grejer om man går el cyklar! jag vill veta allt :D
  Själv har jag joggat omkring med en “jympapåse” på ryggen det senaste, mycket obekvämt och skumpigt, rekommenderas EJ!

 • Julia

  Jag skulle vilja se ett inlägg med rubriken “Presenttips inför studenten”!

  och så skulle jag vilja vinna denna härliga väska :-)

 • Maria

  Din cykelpassion. Hur uppstod den? Vad var det som fångade ditt intresse?

 • Ulla

  Tips på hur man kan tänka och agera för att bli bättre på att kunna njuta av livet fullt ut, våga utmana sig och pröva på nya saker dvs att gå utanför komfortzonen.
  Hur gör du? Titel kan vara, “livskvalité och rörelseglädje, hur hänger det ihop?” “små och stora äventyr”, “lev livet nu” eller liknanade.
  Varmt tack för en mycket inspirerande blogg. Ulla

 • Liza

  Jag vill läsa ett inlägg med rubriken”Att ladda om”.Direkt efter ett lopp (tex Halvvättern)är jag så “mätt”på att träna cykling att det ibland blir paus i flera veckor från just cyklingen…Om det är något man kämpat mycket och länge för kan det kännas så tomt efter att man kommit i mål.

 • Marie

  “Såhär tänker jag kring styrka och yoga för att min kropp ska hålla länge” och även lite praktiska tips på övningar.

 • Anna . P

  Det här gör spinning till den roligaste träningsformen inomhus!

 • Joanna

  Önskerubrik: Mindfulness för dig i vardagen – när världen snurrar snabbt med sociala medier och träningshets!

 • Caroline

  Hej! Har precis anmält mig till Nike 10K, sjukt peppad!
  Jag skulle vilja läsa om balansen mellan att vara för snäll och samtidigt sann mot sig själv. Stor kram från mig <3

 • Matilda

  Prestation – hur du ser på tävlingar och prestation vs att göra det för att det är kul och för ens egen skull.

 • Sofie

  Tack för en fantastisk blogg. Min önskerubrik är: att utvecklas och bli bättre i rollen som gruppträningsinstruktör.
  Leder själv flera pass och älskar att få inspiration av andra duktiga instruktörer. Hälsningar Sofie

 • Isa

  jag tror jag kliver lite utanför träningsrubrikerna och även om detta kanske är ett tillfälle som har med träning att göra så skulle jag vilja läsa ” den där gången jag skrattade så mycket att jag inte kunde resa mig” inlägget! Håller tummarna!

 • PiaL

  “Hit åker jag helst på semester”, det skulle jag vilja veta!

 • Helena i Uppsala

  Vem var Nike (och ev. andra figurer som har fått ge namn åt grejer)?
  Jag är intresserad av historia och i det här fallet grekisk mytologi.

 • Helena

  Vem vann?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us