76 Comments

 1. Malin 30 september, 2013at19:47

  Åh, äntligen

 2. Malin 30 september, 2013at19:51

  Allt kom inte med….. Men självklart vill jag vinna en tröja med underbara budskap, att hjälpa Smålänningarna att så ett frö av tanke och vilja

 3. Anna S 30 september, 2013at19:52

  Min framtida träning kommer att gå så mycket bättre med den snygga tröjan, tro mig! ;)

 4. Pernille 30 september, 2013at19:53

  Ja, klart jag vill vinna! Varför? För att jag hittade och bejakade min inre önskan att få instruera. Inte tillräckligt Friskis för Friskis, inte tillräckligt militär för Nordic Military Training – men jag övertygade NMT och kämpade mig till en instruktörstjänst ändå. Och jag älskar det!

 5. Anna Olofsson 30 september, 2013at19:55

  Jag håller på att starta upp mitt alldels egna företag där jag kommer att arbeta med hälsoutveckling och helheten med hälsa. Den där t-shirten skulle påminna mig om att jag banne mig KAN och kommer att lyckas, även då saker och ting känns hopplöst!

 6. Anna 30 september, 2013at20:01

  Hade gärna instruerat min yogaklass för nybörjare med ett så tydligt och fint budskap på tröjan (som då kommer finnas framför ögonen på dem hela klassen :) )

 7. LIna 30 september, 2013at20:04

  Ååååhhh ja!!! Klart jag vill vinna en så snygg tröja att glassa med på gymmet! :-)

 8. Therese 30 september, 2013at20:05

  Skulle bli jätteglad för en sån fin tröja, älskar budskap som inspirerar och motiverar! Skulle givetvis bära den i Högbo under löparhelgen i Oktober som jag fick av mina föräldrar i gåva för att jag genomfört min Tjejklassiker. Ska blir så roligt!! Mvh Therese

 9. Helena J 30 september, 2013at20:06

  Behöver all pepp jag kan få innan det är dax att anta min dröm, min utmaning, New York Marathon..

 10. Magda 30 september, 2013at20:09

  Åh så fin! Jag har tränat och tränat men på sistone har det där med att stråla uteblivit. Men nu har jag fått en nytändning och känner mig så lyckligt priviligerad som kan träna och vips så är leendet och lyckan där igen! :o)

 11. Pernilla Nilsson 30 september, 2013at20:10

  När jag frisknat till efter denna hemska förkylning skulle den sitta fint på när man kommer ner på gymmet igen. Då ska grabbarna få se på nya tag!! Hihi

 12. Patricia 30 september, 2013at20:11

  Äntligen en tröja som inte har ett tramsigt tryck som “strong is the new skinny”. Jag gillar att budskapet innebär att alla har det inom sig och (fritolkning) att man har möjligheten att göra det man vill. Det är bara jag och ingen annan som kan stoppa mig från att vara den jag vill vara.

 13. Ullis Andersson 30 september, 2013at20:12

  Underbart budskap att dela med sig av!

 14. Marie 30 september, 2013at20:21

  Min motivation är i botten… Texten får en att tänka till. Vill få tillbaka gnistan!

 15. Annica 30 september, 2013at20:22

  Ja, har just kommit igång med spinninginstruerande efter att ha haft ett långt uppehåll pga stora ryggproblem och lite draghjälp att locka fram kämparandan från deltagarna vore jätteskoj!!

 16. Stefan Dahl 30 september, 2013at20:24

  Även en “äldre” krigare måste få förmedla det viktiga budskapet från Nike. Det är lika viktigt för alla! Oavsett kön eller ålder

 17. therese 30 september, 2013at20:26

  Som “fattig” student som går sista året på ett idrottsgymnasium används och tvättas träningskläder på löpande band, men plånboken tål inte alltid att investera i snygga kvalitétskläder, därför vore det så jäkla grymt att få bli vinnaren av en nike-tröja, bra kvalla, snygga och kommer definitivt användas flitigt av mig då jag tränar två pass om dagen för det mesta! :)

 18. Anneli Skog 30 september, 2013at20:38

  För att påminna mig själv när jag kämpar med mitt mål att hålla igång träningen över hela vintern samt inspirerar och motivera alla mina medtränare på gymmet. Träning is the shit. Mår så mycket bättre inombords och det syns utanpå.

 19. Anna Kropp 30 september, 2013at20:43

  Med en sån tisha skulle jag vara ballast på gymmet, i spåret och på stan. Och vem vill inte vara ball? 8)

 20. Inckan 30 september, 2013at20:53

  Efter en hel sommar utan ork för träning fick jag tillslut beskedet, körtelfeber! Men nu är träningen äntligen igång igen på nybörjarnivå och de enda som saknas är en tröja som inspirerar!

 21. Helena 30 september, 2013at20:56

  För att jag verkligen insett hur otroligt stark jag är!! Har gått ner 30 kg, alldeles på egen hand, utan dieter eller andra hjälpmedel, I had it all in me!! Bara sunt matförnuft, träning och en massa träningsinspiration från flera träningsbloggar!!(Resan finns på min blogg) Träningen är numera en självklar del av mitt liv!

 22. Linda Assarsson 30 september, 2013at20:57

  Denna tröja skulle symbolisera det som jag förespråkar varje dag,
  att vara mitt eget bästa jag :)
  Massa glädje, omtanke och leenden vill jag omkring mig strö,
  på så sätt få andra att så ett positivt välmående-frö :)

 23. Erika 30 september, 2013at21:02

  Från att ha varit tjejen som hade ångest kvällen före gympan (och hittade på alla lögner och ursäkter i boken för att slippa) så har jag blivit hon som står där längst fram i tränigssalen och ger ALLT. Tänk att det fanns därinne och bara ville bli utsläppt!

 24. Mia 30 september, 2013at21:09

  För att det gångna året har varit det bästa i mitt träningsliv. Köpte mig ett gymkort och kom på att träna är livet! Ska anmäla mig till halvättern imon och skulle med stolthet bära din tröja på mina spinningpass i vinter!

 25. Alex 30 september, 2013at21:19

  Hmm.
  Ja, varför just jag?
  Kanske för att jag älskar allt som har med Nike att göra

 26. Alex 30 september, 2013at21:21

  Hmm. Allt som jag skriver på mobilen kommer visst inte med. Men heja mig

 27. Tanja 30 september, 2013at21:27

  Jag är sämst på att shoppa träningskläder Jessica! Du kan få bli min personal shopper så jag får glänsa lite på gymmet i Götet! ;-)

 28. Marängen 30 september, 2013at21:29

  För att den tröjan skulle ge mig ännu en positiv spark i baken nu när jag precis orkat börjat ta tillbaka kontrollen över mina tankar efter en tid med utmattningssymdrom.

 29. Katerina Holinkova 30 september, 2013at21:36

  För att träning handlar om att få fram den inre glöden och då per automatik stråla och bli vacker. Försöker alltid förmedla detta till deltagarna, att strunta i speglar och bara ge allt de har, för det är då de är som vackrast.

 30. Jessica Sundberg 30 september, 2013at21:50

  Jag vill vara en cool brud i lyxförpackning!

 31. Anna 30 september, 2013at22:03

  Avklarade sista delen i en Tjejklassiker igår och siktar nu mot den riktiga Klassikern i framtiden. Och all pepp man kan få, inkl. på t-shirts behöver jag :)

 32. Karin 30 september, 2013at22:17

  Åh, äntligen!!! Jag till bli peppad varje gång jag ska träna och sedan vill jag vara lika snygg som du när du har denna tröja!
  Här där jag bor i de djupa skogarna i norr kanjag behöva lite shine inspiration.

 33. Lena 30 september, 2013at23:14

  Jag behöver lite extra pepp inför min kommande (första!!) styrkelyftstävling i november!

 34. Lina Blinke 30 september, 2013at23:53

  För att jag gärna vill ha den att ge till min syster som behöver lite pushning:-)

 35. Jessica Lindgren 1 oktober, 2013at05:15

  Jag tvivlar ofta på min egen förmåga när det kommer till träning. Tröjan skulle kunna påminna mig om att jag visst kan!

 36. Fanny Roethlisberger 1 oktober, 2013at05:54

  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna en sådan tröja. Mest för att jag verkligen behöver påminna mig själv om att jag har allt jag behöver INOM MIG redan. Ibland behöver man påminnas, och just nu behöver jag det. Kram

 37. Ida 1 oktober, 2013at06:02

  Känner att jag skulle behöva lite pepp i vardagen då jag har kommit in i en mental svacka och har svårt att se ljuset just nu.

 38. Lena Nilssn 1 oktober, 2013at06:56

  Underbar tröja, klart jag vill vinna!

 39. Anna 1 oktober, 2013at07:06

  Med denna tröja på under gruppträningspassen hoppas jag kunna peppa fler än enbart mig själv, för jag tror att detta citat kommer smitta av lite träningsglädje till hela gruppen så att det blir en sån där go stämning i salen. Nu när solen inte lyser lika mycket, så får ljuset komma från något annat håll ;)

 40. Emma V 1 oktober, 2013at07:24

  Vill vinna för att snyggare träningskläder gör att jag håller motivationen uppe att träna även i vintermörkret istället för att bara ligga på soffan och äta julgodis =)

 41. Malin 1 oktober, 2013at07:34

  Åh, jag tänkte genomföra en klassiker och skulle verkligen behöva lite power i träningen!!

 42. Isabelle 1 oktober, 2013at07:41

  Ja =) Jag vill gärna vinna en tisha. Behöver nya då dom gamla börjar bli urtvättade =) Återvinning är bra grejer det!

 43. Sandra 1 oktober, 2013at08:14

  jag kallas för solsken av min omgivning och har i mitt hem flera tavlor i alla rum med olika fina budskap som peppar en på livet, skulle gärna ha tröjan som pepp på gymmet :) precis börjat hos en PT och ska göra en viktresa som innebär är ny hälsosam Sandra och behöver pepp på vägen!!!

 44. Helena Söderman 1 oktober, 2013at08:14

  Åh denna hade suttit som en smäck!! Har börjat träna med ett gäng som kör Högintensiv intervallträning… superkul och jobbigt. och då behöver man ju bästa inspirationstexten på tröjan för att känna sig stark och orka!!!

 45. Maria 1 oktober, 2013at08:18

  Skulle gärna vilja bära denna tröja. Tycker faktiskt att alla kunde behöva en shirt med ett sa viktigt budskap.
  För mig personligen skulle nog tröjan symbolisera hur löpningen faktiskt fick mig att inse mitt inre potential. Löpningen fick mig att vaga släppa fram mitt inre sken. Att vaga erkänna mig själv.
  Har kämpat mot mig själv i över 25 ar och inte förrän jag upptäckte löpningen slutade den kampen.
  Och det har jag bara mig själv att tacka för! (a alla mina Nike dojjor…:))
  I it all in me!

 46. Felicia 1 oktober, 2013at08:31

  Finns ett grymt argument, jag tatuerade in just “Let yourself shine” på min insidan av min vänstra överarm för en månad sen. Det är mitt motto som jag påminner mig själv med varje dag! Jag ser mottot varje gång jag ser min arm; när jag ser mig själv i spegeln, när jag borstar tänderna, när jag lyfter vikter på gymmet, när jag lyfter min hund upp i min famn… Ja, jämt! Men eftersom det aldrig går att pränta in det för många gånger vill jag påminnas ytterligare så jaaaa jag vill så gärna ha den fina t-shirten och bära den med stolthet. Btw så ÄLSKAR jag Nike och vad företaget står för :D

 47. Hanna 1 oktober, 2013at08:38

  Underbart mantra, värt att dela med sig. Vill gärna svettas i den tröjan!

 48. Charlotta Forsström 1 oktober, 2013at08:55

  Den där tröjan skulle jag vilja bära varje dag, för att förmedla detta fantastiska budskap till alla människor, och för att själv förstå det ännu mer. För budskapet är ju så sant, det ligger så mycket bra och fantastiskt i varenda människa, och kan vi bara släppa ut lite av det fantastiska varje dag, så skulle den här världen bli en så mycket bättre plats att leva på. Om jag vinner tröjan, och börjar bära den på träningspassen jag går på, samt när jag är ute och motionerar så är jag ju en god bit på vägen!
  För att orka träna, måste man våga tro på sig själv, och tro på att man har någon fint inom sig, som man kan dela med sig av till andra! Självförtroende är nummer ett för att ta sig framåt, utvecklas och för att kunna lyckas med sina mål. Och tränar man tillsammans så peppar man varandra, och tar fram goda egenskaper hos varandra! Och med den här tröjan, så kan det ju inte bara gå fel. “It’s all in YOU, let yourself shine”.

 49. Fredrick 1 oktober, 2013at09:27

  Därför att jag älskar min tjej, vill jag “vinna” denna snygga tröja från bästa Nike – hon hade dött av glädje :)

 50. Johanna 1 oktober, 2013at09:51

  Är just nu inne i en riktig träningssvacka dom kommer och går men med en sådan underbar tröja så skulle jag få en extra kick i baken och passen skulle kännas roligare =)

 51. Emma 1 oktober, 2013at11:15

  Var på incycles grundutbildning för ett par helger sedan med Linda i Göteborg. Har hållt egna pass i några veckor nu och njuter av varje minut. Behöver någonting som gör att jag ser lika proffsig ut för mina deltagare som jag känner mig! :)

 52. Sofie n 1 oktober, 2013at12:29

  Åh vilken fin tröja! Jag har ett väldigt dåligt självförtroende på grund av tidigare ätstörningar som jag just lyckats övervinna. Om jag såg mig själv i spegeln i gymet med detta budskap så skulle jag träna med ett leende på läpparna och må bra av tanken på att jag duger precis som jag är.

 53. Mimmi 1 oktober, 2013at12:51

  Jag skulle tro att jag inte kan komma på en tillräckligt bra motivering till varför jag ska vinna, men idag sitter jag på jobbet och är typ gråtfärdig av trötthet efter en lång sömnlös natt. Och till på köpet var du ledig från klassen igår, och jag saknade dig. Så en tröjvinst hade ju varit fantastiskt i detta oktobertjafs. <3

 54. Hanna 1 oktober, 2013at13:39

  Att vinna en sådan snygg tröja skulle göra mig lite snabbare på nästa löpar runda, lite starkare på nästa gympass och MYCKET gladare varje gång jag har den tröjan på mig på alla träningspass!! :-D

 55. Josefine 1 oktober, 2013at15:54

  Jag tycker den där snygga tröjan sprider energi och motivation både till sig själv och andra. Därför skulle jag gärna springa och hoppa runt i en sån inne på IKSU, som känns som mitt andra hem eftersom jag älskar att vara där och träna(= tröjan skulle bli välanvänd).

 56. Susan 1 oktober, 2013at16:35

  Jag ska köra Tjejklassikern med start i februari och vad kan vara mer peppande? It’s all in you, let yourself shine
  Är det min tur nu? :)

 57. Lovisa 1 oktober, 2013at16:45

  Så fort jag såg bilden och övertexten klickade jag DIREKT!
  Jag tränar dagligen, älskar träning och alla kläder som är gjorda för samma ändamål.
  Tyvärr köper jag i princip ALDRIG nya träningskläder oavsett hur mycket det behövs, och just nu saknar jag faktiskt en tränings t-shirt, en snygg, enkel och bekväm (ser så ut) som jag kan springa runt i både under träningspass och i vardag.
  Nike är ett supermärke och något som alla borde ha i sin garderob någon gång under deras levnadstid.
  Att vinna denna skulle göra mig så himla glad så du kan knappt ana!
  Dessutom skulle den bli väl använd!
  Om man har snygga träningskläder blir hela träningsupplevelsen 1000 gånger bättre och roligare!

 58. Riina 1 oktober, 2013at18:31

  Äntligen en tröja med tryck som jag vill ha , budskapet e så mig :-) passar både hemma, på jobbet och gymmet!

 59. Hannah J 1 oktober, 2013at19:14

  Jag vill vinna denna tröja på grund av budskapet. Som en påminnelse till mig själv om något jag ibland glömmer. Jag kan kan så mycket mer än vad jag ibland tror :)

 60. Carine 1 oktober, 2013at20:15

  Budskapet är klockrent!! Hoppas på att vinns tröjan till min dotter dom är på väg ur en strulig tonårsperiod och behöver påminnas att hon är bra som hon är:)
  : carine

 61. carolinsundvik 1 oktober, 2013at21:47

  Totalbrist på snygga träningströjor! Har nyss flyttat till en ny stad o köpt lägenhet, så budgeten tillåter inga inköp av nya träningskläder just nu! Skulle mr än gärna springa runt på gatorna o gymmen i min nya hemstad iklädd denna snygga tröja!

 62. Janne 2 oktober, 2013at05:18

  Hej.
  Självklart vill jag oxå vinna denna nygga tröja.Kommer att användas flitigt när jag kör mina cykelklasser + den kommer att passa mig perfect. Kille 55 år – kan det bli bättre?

 63. Janne 2 oktober, 2013at05:21

  Jag jag vet Snygga heter det ju!

 64. Emelie H 2 oktober, 2013at07:15

  efter 9 månaders benhinneinflammation och så jag kommer jag helt säkert kunna motivera mig till att kom igång med löpningen igen springa tough viking i Gbg i vår och glänsa på mållinjen!

 65. Anna 2 oktober, 2013at13:20

  Med en uppväxt där motion inte infunnit sig har jag på senare år försökt hitta motivationen till träning. Till en början var det tufft – fruktansvärt tufft. Tankar som jag orkar inte, jag kan inte, jag vill inte, jag törs inte florerade i hjärnan.

  Idag jobbar jag som spinninginstruktör och månar om att varje pass inspirera andra. Jag vet att även om det känns tufft, så kan du om du vill – It’s all in you!

 66. mffimotala 2 oktober, 2013at15:29

  Åhh ja! Finaste tröjan! Efter graviditet behöver jag helt klart uppdatera träningsgarderoben! Missade din förra utlottning men åhhhh nu vill jag vinna! Budskapet är så bra!

 67. Tove 2 oktober, 2013at17:05

  Vi är ett mammagäng som springer ihop på vår gata. Alla med olika mål och förutsättningar. Denna tröja vore perfekt som motivationshöjare för oss alla :-)

 68. Josefine 2 oktober, 2013at17:08

  Efter att tränat motiverat hela sommaren försvann all inspiration efter en Italiensemester. Jag behöver lite skjuts i form av nya träningskläder som kan sporra mig att komma igång igen!

 69. Frida Solding Olsson 2 oktober, 2013at20:35

  Finns inte mycket som gör vardagen roligare än nya träningskläder :) Just nu får jag fokusera på att glädjas åt det lilla, och att träna med den fina tröjan skulle definitivt få mina smilegropar att komma fram.

 70. Emily 3 oktober, 2013at12:39

  Jag skulle vilja vinna den och ge den till min mamma, som kämpar på så himla duktigt med träningen fastän det går tungt ibland. Hon har gått från att knappt träna alls till att både konditions- och styrketräna väldigt flitigt. Jag är superstolt över henne och det vore roligt att ge henne något för allt hårt jobb hon har lagt ner.

 71. Emelie 3 oktober, 2013at15:58

  Jag skulle gärna vilja vinna en. Jag har kämpat mycket med att älska mig själv och min kurviga kropp. Och jag har hittat mig själv och min gnista i träningen! Jag har gått från att alltid vara trött och ledsen till att alltid vara glad och harmonisk, tack vare träningen. Du är en stor inspiration!

 72. Linnéa 4 oktober, 2013at10:31

  Jag har alltid haft förbannat svårt att sitta still, testat på det mesta i idrottsväg och älskar att röra på mig. De senaste åren har jag dock haft en sjuhelsikes massa skador och har fått byta ut det jag gillar mest mot operationer och rehabträning. Försöker göra det bästa av situationen, men saknar min “riktiga” träning oerhört. Med en sån fin träningströja kan jag åtminstone se lite sportig ut mitt i all rehab och det fina budskapet där på skulle vara en välbehövlig motivationshöjare just nu! :)

  Tack för en fin blogg!!

 73. Anna 5 oktober, 2013at17:52

  Jag hade gärna velat vinna en sån tröja. tycker om budskapet och jag tycker att det är viktigt att tjejer/kvinnor hjälper varandra framåt och jag tycker att du gör det super bra med hjälp av din blogg och på dina cykelklasser

 74. Camilla 6 oktober, 2013at19:27

  Jag har gått ner rejält i vikt tack vare min livsstilsförändring och en sak som motiverar mig är nya fina träningskläder!

 75. Hanna W 8 oktober, 2013at09:26

  Superfin och peppig tisha som jag lovar att ge järnet i!

 76. Pingback:Vinstregn – jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *