Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Vinn produkter från Helhetshälsa

Senast uppdaterad:

Rena och svenska. Bra produkter. Helt enkelt och sådant vill jag dela av mig med. Såklart.

Du har chans att vinna 3 månaders förbrukning av valfri produkt från Helhetshälsa. Ni hittar produkterna på Bodystore. För att vinna, gilla dem här och motivera, förstås, vad och varför du ska vinna genom att kommentera nedan.

 

 

 

0
 1. På måndag börjar en ny del av mitt liv, livet efter studierna med allt vad det innebär. En för mig helt ny arbetsplats, tidiga morgnar med uppstigning 5.00 och en utmaning i att lära mig så mycket jag bara kan på en månad.
  Och när det är så mycket på en gång brukar jag väldigt lätt bli sjuk, men om jag skulle ha extraboost med produkter från helhetshälsan skulle kroppen troligen hålla bättre. Så nu håller jag tummarna (och har självklart gillat på FB)!

 2. Jag har i många år varit mer eller mindre konstant förkyld, något som säkerligen inte blivit bättre av ett stressigt liv. Nu försöker jag sänka stressnivån och förhoppningsvis därmed också förbättra mitt immunförsvar. Jag saknar att kunna träna för fullt utan att behöva tänka på att ta det lugnt eller inte orka för att kroppen dras med sega infektioner. Jag skulle därför väldigt gärna använda Helhetshälsas selentillskott för att få ännu lite mer hjälp att förbättra mitt immunförsvar!

  Det jag skulle välja om jag vann är alltså: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/selen-optimal-100-kapslar.

  Jag har även gillat på facebook!

 3. Åååå,…. Hmmm, VAD? Jag skulle vilja vinna probioplex,linfröolja och proteinpulvret!
  VARFÖR? För en lugn mage, elastiska blodkärl och en stark kropp!
  Såklart går allt detta att uppnå med helt “vanlig mat”, men i en för tillfället liiiiite för fartfylld vardag, kan det ibland va bra med lite enkla källor och hjälp på traven!;)

 4. Efter en jobbig sommar med svåra magsmärtor fick jag nyligen diagnosen mjölkproteinsallergiker. Livet rasar såklart inte samman men vardagen kompliceras. Vad kan jag äta? Vad måste jag tänka på? Kommer jag behöver tillskott? Vad jag oroar mig mest för är rädslan att få försämrat immunförsvar. Om jag skulle vinna lockar Vetegräs – för att inte bli förkyld, Kalcium – för att inte få benskörhet eller D-vitamin – för att inte få vitaminbrist pga allergin. Du som själv är noga med kosten, har bättre kolli vilken ända jag ska börja!

 5. Rena & svenska produkter är bäst! Nu när förkylnings perioden är igång, är det extra viktigt att få i sig bra produkter& vitaminer! Skulle jag vinna skulle jag genast gör Stay away cold drinken!! Den lär gå åt nu!! Hihi…kram pillan

 6. När man sitter och inför tentan skall plugga,
  är det gott att ha något att på tugga.
  Om är energin är körd i botten,
  hade det känts som att man dragit vinstlotten
  Att med Helhetshälsas produkter fått fylla på
  så att man återigen är på tå.

 7. När man arbetar med barn är förkylningar en ständigt närvarande faktor, tyvärr. Eftersom jag nu har bestämt att jag ska göra Tjejklassikern vid 54 års ålder så är det viktigt att hålla förkylningarna borta så jag kan träna min kropp stark och uthållig!

 8. Jag har precis börjat jobba som vikarie på dagis och älskar det verkligen! Men likt allt har det en fett dålig baksida: alla baciller!! Ovan som jag är för infektioner blev jag duktigt förkyld efter bara några dagar. Då jag älskar löpning ställer infektioner självklart till mycket problem då jag inte kan träna och få min dos löparglädje.

 9. d-vitamin d3 25 mcg-100-kapslar skulle jag vilja vinna. Nu när det börjar bli färre soltimmar och jag vet att stora delar av mina höst och vinterdagar kommer tillbringas med plugg så kan extra D vitamin behövas. Perfekt för att boosta energin och även ett bra tillskott för min hy som inte är den bästa.

 10. Alltså Jess, jag skulle behöva underhållspryttlar för min “gamla kropp”. Skulle behöva en årsförbrukning Probioplex typ, det är något som får min mage att må bra alla dagar i veckan trots hård träning i kombination med allt annat! Skonsamt järn skulle göra att mina järn-dippar under hårda träningsperioder med framförallt mycket nedbrytande cykling inte skulle kännas av lika hårt… Puss!

 11. Var visst trött igår och glömde skriva att det var SuperGreens jag ville ha :)
  Infogar tidigare kommentar också: “På måndag börjar en ny del av mitt liv, livet efter studierna med allt vad det innebär. En för mig helt ny arbetsplats, tidiga morgnar med uppstigning 5.00 och en utmaning i att lära mig så mycket jag bara kan på en månad.
  Och när det är så mycket på en gång brukar jag väldigt lätt bli sjuk, men om jag skulle ha extraboost med produkter från helhetshälsan skulle kroppen troligen hålla bättre. Så nu håller jag tummarna (och har självklart gillat på FB)!”

 12. Jag skulle vilja ha proteinpulvret från helhetshälsa, jag tränar basket elitnässigt i kombination med skolan och det kan ibland vara svårt att få i sig nog med protein, det är sällan elitidrottare i framförallt lagsporter som uppmärksammas att behöva kosttillskott, men vi är nog de som behöver det mest för att kunna prestera! Så jag skulle må bra av att använda proteinpulvret för att komplettera min kost och orka med vardagen utan att dra på mig överdrivna skador och förkylningar!

 13. Jag skulle vilja vinna proteinpulvret eftersom jag har letat efter ett bra och tillsatsfritt proteinpulver i hur länge som helst. Som fattig student är det ett superpraktiskt alternativ efter träningen.

 14. Jag vill belöna min kropp som bär mig var dag med produkter som gör gott. Inget mer skit, den ska fyllas med bara sånt som får mig att må bra, på kort och lång sikt!

 15. Glömde skriva att om jag vinner önskar mig chlorella-pulvret för alla härliga vitaminer, mineraler och aminosyror.

 16. Linfröoljan & dess Omega 3
  Gör att jag mår bättre och kan se,
  hur kroppen & magen är i trim
  ,hur muskler & ben blir slim.
  Jag vill vinna för att,
  jag tar hand om min kropp som en skatt.
  :)

 17. Jag skulle vilja vinna 3 månaders förbrukning av något som stärker och får ut all kortisonskit ur min 22 åriga dotters kropp!
  En kronisk njursjukdom som går i skov som gett henne lång tids användning av kortison, omeprazol och kolesteroltabletter. För ett år sen kämpade hon mellan liv och död. Idag är hon student med hopp om en framtid. Viljan är stark men vad ska hon stärka kroppen med?

 18. Anmälan är skickad, nästa år står jag på startlinjen för Helsingborg marathon. En dröm som kommer att gå i uppfyllelse. Magen pirrar och glädjen är enorm. Om jag skulle vinna skulle självklart protein pulvret stå på önskelistan och för att klara vintern så skulle lite D- vitamin sitta fint.

 19. Choklad gör mig lycklig och protein hjälper muskelbyggandet på traven. Äntligen en modern produkt utan vare sig sötningsmedel eller socker. Fram med Rosendals nyslungade honung, kravbanan, crunchy jordnötssmör och mixa med min önskade vinst. Hoppas få chansen att pröva framöver! Ses på run club imorrn :)

 20. Hej! Jag skulle vilja vinna D-vitamin för bibehålla immunsystemets normala funktion nu när mörkret är här igen, StrandNyponpulver som är bra för lederna då jag gymmar mycket samt ger extra c-vitamin såhär på höstkanten, och slutligen SuperGreens så att jag lätt kan spetsa min kost med sånt man normalt inte får i sig.
  Jag är redan i mitt livs form i nuet, men imorgon är en ny dag med nya utmaningar som jag vill bemästra och kosten är en del i den :) tack för en bra blogg, önskar det fanns en runclub i Växjö!

 21. Hej! Vilken härlig tävling! Jag vill gärna vinna för att jag skall gifta mig nästa år, och då vill jag vara i topptrim! Jag vill må bra både inombords och till det yttre! Detta uppnår jag såklart enklast genom att äta rätt, sova gott och träna regelbundet. Jag startar gärna dagen med en rejäl frukost! RAW gröt ECO med äppel, mandel och kanel är min favorit-frukost och jag vore helt underbart glad om jag vann tre månaders förbrukning av min favorit-frukost!!! Det skulle ge mig en rivstart på dagen! http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/raw-grot-1-portion-70-gram
  Jag har gillat på FB med:)

  Kram Malin

 22. jag har gillat på fb! :)
  Jag går sista terminen på lärarutbildning, mkt plugg denna termin plus examensarbetet! hitta denna Citikolin var bra för hjärnan och minnet! helt perfekt för mig! :) håller tummarna!
  stor kram!

 23. Hej. Vilken grym tävling. Om jag fick chansen att vinna skulle jag välja spirulina krav och eko, samt D-vitaminer i massor eftersom jag vill hålla mig frisk i vinter så att jag orkar träna inför Vasaloppet och maran i vår. Som revisor blir det långa sen kvällar och mycket jobb så det krävs lite extra energi för att orka med träningen som jag vet min kropp behöver:)

 24. Gillar redan på Facebook, och jag hoppas vinna för att jag efter min blodförgiftning har brist på i stort sätt allt, så det skulle bli lättare för mig att ta upp olika näringsämnen och kanske slippa känna mig så svag och sjuk hela tiden. Vill bli frisk någon gång!
  Mvh Jenny
  pennyiixc@hotmail.com

 25. Hej…Jag skulle vilja vinna för och kanske äntligen få känna mig lite piggare och orka lite mer. Är ständigt trött trots att jag sover ganska så bra men ja de verkar inte räcka till. Vinter halvåret är värst, då finns det dagar jag knappt tar mig ur sängen. Så hoppas jag kan vinna och få lite hjälp på traven med och bli piggare. Med vänlig hälsning linda

 26. Jag fick nyligen en underbar liten son.Har tänkt att amma honom tills han är närmare ett år och tack vare din blogg och länken till bodystore fick jag nu se att de har AlgOmega3 kapslar (http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/algomega3-60-kapslar) som passar bra för de som planerar att bli gravid eller ammar. Jag vill gärna fylla på mitt DHA-förråd, så att min bebis ögon och hjärna utvecklas så bra som möjligt!

 27. Hej!
  Jag skulle gärna prova UItraLife som verkar vara ett bra komplement att ha till hands när jobbet med oregelbundna tider gör att mathållningen inte alltid är så bra.

 28. Hejsan!
  Jag borde vinna produkter från er för att jag vill ha möjlighet att testa på erat utbud, för att sedan i min tur kunna rekommendera dem och sprida erat koncept till människor i min närhet. Jag har under hela min livstid använt mig av era produkter, vilket är den bästa investering jag någonsin har gjort. Jag kommer att fortsätta att göra det och jag står för erat budskap till 100% Inget varmärke kan mäta sig med erat och om jag kan få någon där ute att må bättre och samtidigt gynna er så är ingen gladare än jag. vilket är den bästa investering jag någonsin har gjort. Tack för att ni finns! Mvh Corinne Silfverlåås

 29. Och juste! Vad jag ska vinna kanske jag borde kommentera också ;) Jag skulle gärna vilja testa på Helhetshälsa AlgOmega3 för att omega 3 är ett viktigt kosttillskott för oss som tränar och jag skulle gärna vilja sprida info om att det faktiskt finns andra, bättre alternativ till fiskolja. Linfröolja vet jag att det inte är alla som gillar (inklusive mig själv) så därför tänker jag att AlgOmega3 skulle vara perfekt! Se länk
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/algomega3-60-kapslar

 30. Hej!
  Jag har gillat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Det jag skulle vilja vinna är det här:
  http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/helnyponpulver-120-g

  Jag vill vinna det åt min man. Han har lite slitna leder främst knän och jsg har läst att nypon ska vara bra att äta då.
  Jag vill ju att min underbara man ska få må så bra som möjligt. Han ställer alltid upp på mig dygnet runt om det behövs. Jag är sjuk och handikappad men han beklagar sig aldrig över allt han måste göra och hjälpa mig med.
  Därför vill jah överraska honom med det här så han kan få må lite bättre <3
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin Svensk Björck
  gizmobus@hotmail.com

 31. Hej!
  På Må Bra:s Hälsokostbutiker köper jag regelbundet MSM-kapslar och Probioplex för att förbättra min hälsa så mycket jag själv kan, och att få det gratis i tre månader vore toppen. Om jag får välja önskar jag då MSM!
  Gillar Helhetshälsa på Facebook.
  Vänligen
  Emelie S

 32. Jag hoppas på att vinna D-vitamin eftersom jag vill ha samma energi året runt – oavsett årstid
  Gillar på FB
  Glada hälsningar Jenny Steen-Johansson

 33. Vad roligt om man skulle vinna! Jag gillar och har D-vitamin och spirulina på min önskelista :-)
  Tack för en superblogg!

 34. Under flera veckor nu inte riktigt sjuk men inte heller riktigt frisk. Vill få kontinuitet i min träning utan att ta en risk. Super greens från Helhetshälsa skulle boosta mej så träningen igen kan bli en daglig grej.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.