13 Comments

 1. Linnéa 20 februari, 2014at22:04

  AndligGangster är en som jobbar med de fyra delarna enl traditioner från nordamerikas indianer mentalt, emotionellt, andligt och fysiskt. Mentala är tankarna (det du tänker blir till verklighet) fokus av bara den osv.. Emotionella är hjärtat känslor bl,a det andra säger känns i ditt hjärta.. Andliga är att hela tiden vara sann mot dig själv, meditation, samtal med universum osv. Fysiska är röra på kroppen, äta, det du säger till andra påverkar sig själv och andra därför är det bra om du…tänker och känner orden innan du säger dem för om du själv mår dåligt av det du är på väg att säga tänk då ut ett sätt som gör att du och den andra inte mår dåligt av dem.

 2. Hanna 21 februari, 2014at08:37

  När jag läser ordet Sprirutal Gangster får det mig att tänka på att våga vara den du är. Tro på dig själv. Lita på dig själv. Vi matas dagligen av tusentals intryck och det är viktigt att rensa bland allt och ta till vara det som ger energi. Självklart skulle jag hänga den vid min ytterdörr, som en påminnelse innan jag kliver över tröskeln, till allt det som finns utanför.

 3. Hanna 21 februari, 2014at08:49

  Ooops, Spiritual ska det självklart vara :)

 4. Kristina 21 februari, 2014at11:55

  Spiritual gangster är för mig att hålla fast vid en balans av gammalt och nytt. Att stå stadig på min grund men ändå nyfiket blomma ut. Att utvecklas men ändå våga stanna upp! Att våga kliva ur boxen, men ändå hålla kvar…att yoga till rock’n’roll ist för Deva Premal. ☺️

 5. Kristina 21 februari, 2014at11:58

  Å jag skulle hänga den i hallen innanför dörren, så alla “vet” vilken “rules of the soul” som gäller hemma hos oss!

 6. Anna 21 februari, 2014at12:50

  Jag skulle definitivt hänga den över skrivbordet på kontoret. För mig betyder Spritual Gangster en person som kombinerar det andligt spirituella lugnet med vardagens liv i betongen. Streetsmart med både själ och hjärta.

 7. Ingrid 21 februari, 2014at21:49

  Spiritual gangster påminner mig om min kompis Lina som verkligen är one of a kind. Ingen kan som hon ha nya projekt på gång hela tiden, livsfilosofier som uppdateras dagligen och alltid med en jäkla tro på att ‘det här klarar jag!’. Hon inspirerar fegisar som mig, och skulle få printet i present!

 8. IsMarie 21 februari, 2014at22:19

  Spiritual gangster en person som tränar stenhårt, plockar fram pannbenet för det mesta men som ändå har fantasi, glädje, humor, självdistans och kraft för att utföra träningen på optimalt sätt. Den fina postern skulle sitta på väggen ovanför soffan för där är det bara tomt och trist.

 9. Lotte 22 februari, 2014at03:55

  Spiritual gangster är någon som följer sitt hjärta och lyssnar till sin inre ande. Bryter de normer som inte fungerar med ens inre väg och det man tror på. Postern skulle sitta på den enda vägg hemma där jag har satt upp föremål, hittills bara skyltar med texter som fungerar som “minnen” men förhoppningsvis kommer en poster upp snart! :)

 10. Jeanette 23 februari, 2014at00:34

  För mig är det att bli äldre. Att fylla sina dagar med liv. Att lyssna till sitt hjärta och go all in med hjärtat utan att köra över nån. Att älska det man gör och göra det man älskar med uppmärksamhet. Dra lärdom och samla vishet djupt inom sig. Och gå dit själen pekar och samtidigt locka fram det bästa hos andra. Utan att de märker det. Visa vägen utan pekpinnar.

 11. Jeanette 23 februari, 2014at01:17

  Att bli äldre är förknippat med den samlade visdomen of course.
  Glömde att den lätt skulle hänga ovanför huvudändan av sängen för att ge liv åt drömmar och hängivenhet.

 12. Pamela 25 februari, 2014at23:12

  Åh men underbart. Jag har anammat uttrycket “spirit junkie” men “spiritual gangster” låter onekligen strået vassare. En spiritual ganster. En människa som ser det stora i livet. Inte hakar upp sig på små saker. Utan vilar i den där härliga urkraften vi alla omges av. En gangster som väver in kött och blod. Hjärta och själ. Frihet och tolerans. I en och samma skapelse. En riktigt kärleks soldat med skrattet, förståelsen och tålamodet som främsta vapen. En fri krigare med hela världen i sitt hjärta!

 13. hanna l 2 mars, 2014at11:40

  Någon som är stark inifrån, självkänsla. Som vågar plöja sig fram bland armbågar, som gör val utifrån vad den egna kroppen och knoppen vill och mår bra av!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *