Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Vinn VIP-platser till NTC Tour STHLM

Senast uppdaterad:

Om en vecka och lite till så är det äntligen dags för N+TC Tour Sthlm och jag har fått chansen att tävla ut VIP platser till er! Även om du redan har biljett kan du så klart vara med och tävla och få ta del av en VIP-treat. Jag lovar att du kommer till att älska det.

Så här gör du för att vara med och tävla

Från och med idag fram till och med den 18 juni, tränar du med N+TC appen och kör Silje Norendals Slope Ready Work Out (du hittar den under “Get Toned” -> intermediate). Appen finns här för iPhones och här för android. Ta en bild (ta en på dig, din outfit, appen eller vad du vill) och posta på Instagram med följande hashtags och tags:

@jessicaclaren
#ntc
#traintuesday
#ntctourstockholm

Vad ni än gör – glöm inte tagga mig med @jessicaclaren (och andra Nike Master Trainers med såklart).

Vinnarna utses den 19 juni.

Vinnaren får följande:

  • VIP-biljetter till fullbokade N+TC tour som kommer vara helt oförglömligt (har du redan biljetter kan du såklart tävla ändå)
  • Ett komplett sett träningskläder med tights, topp, sportbh, jacka och skor. Nike förstås.

Visst e du på?! Har du frågor – shoot! Och du, kommentera gärna här med med ditt instanamn så hittar jag dig snabbare!

[insert]SSLPJ000183_303770_WOMENS_NT_SU15_FITNESS_DIARIES_2ndCAM_STADIUM-0675_F1E.tif[/insert]

0
  1. @skon_puls är med och tävlar (med min ashärliga bild från dagens yogaklass)
    vore grymt kul att få ta del av N+TC tour!

  2. Kul! Jag ska försöka trotsa min usla närvaro på Instagram och vara med. Har för mig att jag heter @handelsfroken Appen använder jag däremot ofta.

  3. Jag heter fysiolinnea på instagram och har precis lagt upp en bild från mitt pass ute i regnet tidigare ikväll

  4. Hej Jessica, du kan hitta mig under @jennemaes. Jag har lagt upp en bild också och är väldigt taggad på N+TC Tour! VIP-treat skulle vara helt underbart!

  5. Kul, jag är med och tävlar! (Insta: @josefinestener). Kombinerade Siljes N+TC pass med lite löpning i skogen i regnet ikväll, finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder som man säger…:D l,Postade nu ikväll så hoppas jag hinner vara med och tävla.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.