Jag var lite hemlighetsfull med var jag skulle tisdag och onsdag denna veckan… jag har varit till himmelriket och vänt. Mer eller mindre. Jag fick förmånen att åka på möte till Nikes huvudkontor i Amsterdam tillsammans med Ninni.

Amsterdam var fuktigt. Det har regnat som tusan de senaste veckorna och åkrarna ser ut som vattendränkta risåkrar. Kossorna vadade fram i hagarna. Med andra ord så blev mitt plattade hår genast upprullat i korkskruvar. Eftersom det alltid händer saker i min omgivning var jag enormt förvånad över att resan verkade gå smidigt som tusan. Vilket naturligtvis visade sig bara vara en temporär känsla. Precis när jag skulle hoppa på tåget, svettig och pustande över värmen, så utrymdes hela stationen pga brand i tunnlarna.

Holländarna må vara bra på mycket men definitivt inte på att ge information. Så vi var ett gäng som sprang runt i en timme som förvirrade hönor innan vi fick information av vad som hände och hur vi skulle kunna resa vidare.

Hur som kom jag lyckligt på ett tåg och förföljde en spansk kvinna med Nike resväska och hamnade rätt.

Kontoret är snudd på ett himmelrike för en Nikefrälst. Inte bara de att de har ett eget Starbucks utan även en egen mini NikeTown.

Jag kunde ju inte hålla mig och vältrade mig i några nya bh:ar och t-shirtar.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center