Visit på Nikes huvudkontor i Amsterdam

Jag var lite hemlighetsfull med var jag skulle tisdag och onsdag denna veckan… jag har varit till himmelriket och vänt. Mer eller mindre. Jag fick förmånen att åka på möte till Nikes huvudkontor i Amsterdam tillsammans med Ninni.

Amsterdam var fuktigt. Det har regnat som tusan de senaste veckorna och åkrarna ser ut som vattendränkta risåkrar. Kossorna vadade fram i hagarna. Med andra ord så blev mitt plattade hår genast upprullat i korkskruvar. Eftersom det alltid händer saker i min omgivning var jag enormt förvånad över att resan verkade gå smidigt som tusan. Vilket naturligtvis visade sig bara vara en temporär känsla. Precis när jag skulle hoppa på tåget, svettig och pustande över värmen, så utrymdes hela stationen pga brand i tunnlarna.

Holländarna må vara bra på mycket men definitivt inte på att ge information. Så vi var ett gäng som sprang runt i en timme som förvirrade hönor innan vi fick information av vad som hände och hur vi skulle kunna resa vidare.

Hur som kom jag lyckligt på ett tåg och förföljde en spansk kvinna med Nike resväska och hamnade rätt.

Kontoret är snudd på ett himmelrike för en Nikefrälst. Inte bara de att de har ett eget Starbucks utan även en egen mini NikeTown.

Jag kunde ju inte hålla mig och vältrade mig i några nya bh:ar och t-shirtar.

 

8 Comments

 1. soffan 21 juli, 2011at12:13

  Åh, roligt!!

 2. Träningsglädje 21 juli, 2011at12:26

  åh, som nike town fast upphöjt i en miljon.

 3. Lotta 21 juli, 2011at12:59

  Heaven! :)

 4. pilla 21 juli, 2011at13:20

  Drömdestination!

 5. Cizzi 21 juli, 2011at22:51

  Himmelrike!!

 6. Helena 22 juli, 2011at11:12

  Eh..jag var där när regnet härjade som värst så jag vet vad du pratar om… :) Däremot missade jag himmelriket där du fick spendera tid…UNDERBART!

 7. Magnus 23 juli, 2011at13:38

  Kan tänka mig att du trivdes där ;). Jag älskar Amsterdam som stad och Nike HQ i Hilversum är grymt, jag var där några gånger under min tid på Nike.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *