Vittring

Nu smyger vi igång hösten. Jag kommer, inspirerad av min träningsbakgrund samt av min vän och kollega, göra som jag brukar på hösten dvs köra med periodisering. Dvs, om du regelbundet kör mina klasser kommer du i slutet av terminen nå målet för höstterminen. Att göra ditt hjärta starkare. Helt enkelt ha nått en klar förbättring på din kondition. Vi kommer smyga upp intensiteten gradvis och bygga en bas för att du ska kunna leverera på högre nivå.

Vi startade höstens periodisering idag. Klassen vibrerade av energi och jag hade Åsa och Lotta som gäster. Tack tjejer för att ni kom idag, vi måste hinna umgås mer. Tack också alla ni andra som var där, min värld vore så fattig utan ert engagemang under klasserna. You rock my world people!

Precis som Sara tycker jag hösten är en nystart. SÅ himla kul att vi idag tänkt samma sak. Jag känner också vittringen av kallare, klarar och friskare luft… vilket i min värld innebär att det är nära till jag linda om min törstande själ med skidåkning. Jag har dessutom smygkikat på nyheterna från Sweet och hittat lite måsten, med vilka ska jag välja?


Total
0
Shares
Comments 6
  1. Så sund syn på höstmål! Tänk om fler kunde se lite längre, än att bara tro att resultat ska komma på en kvart! Annars så är det roligt att så många börjar bli sugna på skidor igen när hösten kommer smygande. Apropå skidåkning, har du lust, kolla det här:

    http://skynda.blogspot.com/2010/09/bara-i-jamtland.html

    Grymt snygga kläder, det kanske är dags att kitta sig med lite nytt till vintern.

  2. Solklart lila jacka och gröna byxor. Tycker att det är dags för oss att koordinera en skidsemester i år!!! Vi har tillgång till ny lägenhet i Hemavan nu! Kramar om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Underbar kontring Nike

Underbar kontring Nike

Äntligen någon som gör ett statement som både är realistiskt, självklart och

Next
Nike+ just keeps getting better…

Nike+ just keeps getting better…

Ääääntligen så finns Nike+ appen med GPS!

You May Also Like