Vittring

Nu smyger vi igång hösten. Jag kommer, inspirerad av min träningsbakgrund samt av min vän och kollega, göra som jag brukar på hösten dvs köra med periodisering. Dvs, om du regelbundet kör mina klasser kommer du i slutet av terminen nå målet för höstterminen. Att göra ditt hjärta starkare. Helt enkelt ha nått en klar förbättring på din kondition. Vi kommer smyga upp intensiteten gradvis och bygga en bas för att du ska kunna leverera på högre nivå.

Vi startade höstens periodisering idag. Klassen vibrerade av energi och jag hade Åsa och Lotta som gäster. Tack tjejer för att ni kom idag, vi måste hinna umgås mer. Tack också alla ni andra som var där, min värld vore så fattig utan ert engagemang under klasserna. You rock my world people!

Precis som Sara tycker jag hösten är en nystart. SÅ himla kul att vi idag tänkt samma sak. Jag känner också vittringen av kallare, klarar och friskare luft… vilket i min värld innebär att det är nära till jag linda om min törstande själ med skidåkning. Jag har dessutom smygkikat på nyheterna från Sweet och hittat lite måsten, med vilka ska jag välja?


6 Comments

 1. Träningsglädje 8 september, 2010at22:42

  maj gadd! det fullkomligt skriker jessica om varenda en av de där plaggen. supersnygga!!

 2. Användarens profilbild jessica 8 september, 2010at22:44

  visst gööööör det, jag måste kanske ha alla… eller?

 3. Ann-Margete (mamma) 9 september, 2010at08:53

  Står i kö till dina “gamla”!!!!!!!!!!!!!

 4. Jojohanna 9 september, 2010at16:35

  Så sund syn på höstmål! Tänk om fler kunde se lite längre, än att bara tro att resultat ska komma på en kvart! Annars så är det roligt att så många börjar bli sugna på skidor igen när hösten kommer smygande. Apropå skidåkning, har du lust, kolla det här:

  http://skynda.blogspot.com/2010/09/bara-i-jamtland.html

  Grymt snygga kläder, det kanske är dags att kitta sig med lite nytt till vintern.

 5. Fru Vängbo 10 september, 2010at13:46

  Solklart lila jacka och gröna byxor. Tycker att det är dags för oss att koordinera en skidsemester i år!!! Vi har tillgång till ny lägenhet i Hemavan nu! Kramar om!

 6. Mikkan 11 september, 2010at08:18

  Go green! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *