Nu smyger vi igång hösten. Jag kommer, inspirerad av min träningsbakgrund samt av min vän och kollega, göra som jag brukar på hösten dvs köra med periodisering. Dvs, om du regelbundet kör mina klasser kommer du i slutet av terminen nå målet för höstterminen. Att göra ditt hjärta starkare. Helt enkelt ha nått en klar förbättring på din kondition. Vi kommer smyga upp intensiteten gradvis och bygga en bas för att du ska kunna leverera på högre nivå.

Vi startade höstens periodisering idag. Klassen vibrerade av energi och jag hade Åsa och Lotta som gäster. Tack tjejer för att ni kom idag, vi måste hinna umgås mer. Tack också alla ni andra som var där, min värld vore så fattig utan ert engagemang under klasserna. You rock my world people!

Precis som Sara tycker jag hösten är en nystart. SÅ himla kul att vi idag tänkt samma sak. Jag känner också vittringen av kallare, klarar och friskare luft… vilket i min värld innebär att det är nära till jag linda om min törstande själ med skidåkning. Jag har dessutom smygkikat på nyheterna från Sweet och hittat lite måsten, med vilka ska jag välja?jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center