Midsommaraftonens långpass i iskallt ösregn under några timmar, har sänkt oss. 3 av 4 är förkylda med halsont. Om inget mirakel händer ikväll blir det DNS för mig och morgondagens Ränneslätt. Jag surar lite över det. Var så himla taggad på att köra. Såg framemot de omtalade stigarna och banans roliga utveckling med A- B-val. Alltså lättare och svårare spårval på lite mer tekniska partier. Och visst är det så, att man vill alltid köra extra mycket när man inte kan. Världens bästa coach – Annie, är bra. I alla lägen. Hon guidar mig sådär smart igenom mina egna fallgropar.

[insert]

[/insert]

Så med förkylningen i kroppen igår och egentligen en planerad vilodag, träffade jag ä n t l i g e n Sara som ännu mer äntligen var i Stockholm. Vi möttes upp på Rörstrandsgatan och pratade ikapp oss lite. Bytte plats med två söta tjejer som kedjerökte för att slippa hamna i röken.

[insert]

[/insert]

Vi letade efter en speciell kokosgrädde som jag använder som verkar vara slut överallt och hittade istället chokladsorbet utan laktos och ägg! Helt fantastiskt. Den smakar ju så klart inte som chokladglass gjord på grädde – men var ändå otroligt god. Har aldrig sett just sorbet med chokladsmak och blev lite förtjust i bara grejen.

[insert]

[/insert]

Chokladvarianten underst och överst sorbet med ananassmak.

[insert]

[/insert]

Efter glass så gick vi vidare över bron till Kungsholmen och såg till att Sara numera har extremt fin ljudkvalité på sina podcasts. Sars pod Träningsglädje TALKS är förresten en av de som jag verkligen älskar att lyssna på. Det är något med hennes röst och fantastsika klokhet.

Ljudkortet som syns i förgrunden har förresten vunnit pris för snygg design, bara en sådan sak.

Vi passade på att spela in en ny pod som du hittar här. Vi pratar om PT, instruktörsrollen och att man numera kan träna med mig online här. Jag är nyfiken på vad ni vill ha för olika paket, så kommentera gärna önskemål.

[insert]

[/insert]

 

1 Comment

  1. Helena 28 juni, 2014at20:00

    Välkommen till pt+-familjen! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *