Völkl Tigershark 10 FT 2010

Words by

Måndag. Hela lägenheten är fylld av tvätt efter 4 dagar i fjällen. Min POC-hjälm blev en svart eftersom alla hjälmar i Stockholmsområdet med färg verkar vara slut. I liftkön sista dagen såg jag en kille med en ljusrosa… en sådan jag vill ha, eller en lila!*mutter*

Lovade Sara en recension på skidorna jag körde, så här kommer den.

Jag körde på ett par Völkl Tigershark 10 FT 2010 års modell.

Jag blev kär i första svängen. En skida som fungerar på is, lössnö…. gillar korta och långa svängar och svarar bra om man trycker på den lite. Dessutom känns den stabil i höga hastigheter.  Skulle säga att den trivs bättre i pisten än utanför.

p_800_600_A66A16D9-FEA5-4099-BE83-B9E161F2C9F0

7 Comments

 • Träningsglädje

  :) spännande! måste testa den nästa gång jag ser ett völkl testställe. jag gillar ju mina mantra grymt mycket och det är ju också völkl så… :)

 • Adda (täbbt i däsad)

  Ett byte mellan dig och killen i ljusrosa hjälm känns klockrent.
  Att du inte frågade!?

 • Ann-Margete (mamma)

  Håller med Adda, att DU inte frågade! Har du blivit blyg!
  Vilka härliga bilder du låtit oss ta del av!
  “Mutter”!

 • Plommonet

  Hej!
  Ganska ny här, men jag kommer nog hålla mig kar. Vill bara lämna en rad om hur galet skönt det är att se en vuxen människa som åker skidor med HJÄLM! Otroligt detta tjatande om hjälm när man är lite, men som vuxen är man tydligen för cool för hjälm. Pytt heller.
  Anyways, CRED! till dig för det enkla! :)

 • jessica

  Anna… hahah e du förkyld gumman. Skickar massa krya på dig! Visst borde vi bytt!
  Mamma… ja men du kan ju ge mig en rosa hjälm med! ;)
  Plommonet… Tack <3, en sådan självklarhet tycker jag.

 • Ann-Margete (mamma)

  Att ha drömmar är inte så dumt!………………….
  Älskar Dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us