Måndag. Hela lägenheten är fylld av tvätt efter 4 dagar i fjällen. Min POC-hjälm blev en svart eftersom alla hjälmar i Stockholmsområdet med färg verkar vara slut. I liftkön sista dagen såg jag en kille med en ljusrosa… en sådan jag vill ha, eller en lila!*mutter*

Lovade Sara en recension på skidorna jag körde, så här kommer den.

Jag körde på ett par Völkl Tigershark 10 FT 2010 års modell.

Jag blev kär i första svängen. En skida som fungerar på is, lössnö…. gillar korta och långa svängar och svarar bra om man trycker på den lite. Dessutom känns den stabil i höga hastigheter.  Skulle säga att den trivs bättre i pisten än utanför.

p_800_600_A66A16D9-FEA5-4099-BE83-B9E161F2C9F0


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center