Ok nu är  klassen satt och klar. Det kommer bli magiskt på många sätt, jag har lite överraskningar på g som blir av till 99% på klassen.

Jag har spenderat en massa sena timmar med att jobba och jag känner mig fyrkantig. I ögonen, huvudet, och inte minst kroppen osm är kinkig. Jag måååste belöna den med mer sömn. Mycket mer sömn. Tror jag satsar på det innan ett eventuellt sockerstopp. Sömn istället, det tror jag gör min kropp glad.

Appro på magi så fanns den där hos alla deltagare på den funktionella klassen, jag skrev det förra veckan och kommer förmodligen skriva det varje vecka. Ni är så imponerande. Ni är anledningen till att jag instruerar.

Med på klassen idag var Åsa, som köre denna typen av klass för första gången för mig. Hoppas att du tänker snälla tankar om mig i morgon när den där underbart glada träningsvärken, mest troligen, kramar om kroppen lite varstans.

Lycka är dessutom när vänner, utan att egentligen behöva, sticker till lite extra kärlek. Se nedan. Tack allra bästa.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center