Watch more sunsets and Netflix

Minns ni att jag kände den på passet i onsdags, sommaren. Pang sa det så kom den. När solen brände bort dimman. Sommarvärmen. Känns som om att hela Stockholm, förutom en och en anna taxichaufför,  saktat ned och hela känsloregistret får extra kraft att expandera. Det är som att alla kan andas lite lättare och solen ger mer energi.

Jag flyttade ut kontoret först i solen, men efter  en minut så fick  jag sätta mig i skuggan. Termometern mätte som mest 28 grader. Där i första sommarvärmen fick jag extremt mycket gjort. Kändes som att gräset blev flera nyanser grönare under tiden jag satt där.

Tog min in till stan när arbetsdagen var slut, lagom när alla kör hem så kör jag i motsatt riktning, för att vicka på en shape på Sats Hötorget – min egen Shape ligger på måndagar. Det var en tapper skara som valde bort första AW:n och ett glas rose i sommarvärme för att istället linda kroppen i härliga utmanande rörelsekedjor. Men vilken grupp – alltså vet ni, antalet deltagare spelar ingen roll om de som är där – verkligen är där. Klassen var inte ens halvfull, men stämningen var så fantastisk att det inte gjorde det minsta.

Det är härligt det där, när man får den där varma känslan av tacksamhet helt oväntat. Tack som tusan för det alla ni som var med idag.

Och du, den kommer nu, sommaren – gå ut – Watch more sunsets and Netflix!

 

1 Comment

  1. L 21 maj, 2017at12:13

    Det er så merkelig å lese at dere har sommeren på vei når vi enda har snø!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *