We love you

Jag vet att Anna-Lena bedyrat sin kärlek för NTC-appen. Jag har dragit ned den för flera år sedan (känns det som) men liksom inte riktigt fått tummen loss att träna med den.

I söndags fick jag ett ryck och ett till i går och nu är jag lika benägen att ge den en kärleksförklaring.

Igår körde jag och Pär “Super Fusion” inlåsta i en gruppträningssal med telefonen inkopplad i stereon. Högtalarna pumpade ut tung gungande musik, som med jämna med 2 minuters mellanrum avlöstes med ett piiip och “You can do it”.

Förstås, var vi tvugna att typ ta det jobbigaste upplägget. Jag var helt säker på att vi skulle få vila någon gång mellan intervallerna… Pär kikade skeptiskt på mig när jag efter 30 min sa, “Näe men nu måste vi få vila”. Det fick vi… fast när vi var klara.

Helt slut. Dyngsura av svett. Lyckliga. Törstiga. Glada som fan. Lätt illamående. Kära.

Appen e grym. Appen, we love you.

 

6 Comments

 1. Pärlan 12 juli, 2011at11:32

  Ha ha, nytt upplägg i kväll va?

 2. Användarens profilbild jessica 12 juli, 2011at11:48

  hhahahhah faktiskt så gjorde jag inte det
  pöss

 3. Martina 12 juli, 2011at15:17

  Hm..trodde att “latteuppvärmning” numera ingick i alla dina pass ;)
  //Martina

 4. Fru Vängbo 12 juli, 2011at21:14

  Snyggingar:))

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *