Whole Foods Venice Beach

Det finns många saker i USA som jag önskar att vi hade i Sverige, tex Nike Town, Sephora, Free People och Whole Foods. Jag är besatt av den senast nämnda butiken – Mo och P fnissar åt min kärlek. Jag försöker förklara min kärlek för dem med att allt som min kropp vill ha finns i den butiken. Underbara råvaror. Smarta lösningar. Färdigskuren frukt, nypressad juice i butik, närodlat, ekologiskt (inte allt dock), möjligheten att på plats göra ditt eget nötsmör och något som åtmninstone någon butik i Sverige borde efterlikna – vill nog påstå att ingen är i närheten, deras “take away” avdelning. Där finns allt och lite till.

 

8 Comments

 1. Torbjörn 17 juli, 2012at06:02

  Jag håller med dig till 100%
  Missa inte att bygga dig en egen burrito.
  Perfekt lunch & supersmarriga.

  En annan favorit är deras Raw-food disk.
  Limepajen & chokladtårtan är grymmegoda;)

 2. pilla 17 juli, 2012at06:37

  Eller hur, bästa affärerna! takeawaymat från WF är så mycket godare än restaurang!

 3. Helena 17 juli, 2012at08:10

  Åh! Whole Foods är min favorit också…hade det funnits i Stockholm hade jag förmodligen bytt ut mitt älskade Blueberry… Älskar verkligen hela konceptet!

 4. soffan 17 juli, 2012at09:24

  Ja det låter ju verkligen helt suveränt! Kan du passa på att snacka med någon när du ändå är på plats, och berätta att vi vill ha ett par filialer i Sverige också kanske ;) ?

 5. Sofia - ett bättre du 17 juli, 2012at11:51

  Åhhh Whole Foods… aldrig besökt affären men efter vad jag förstått är det en affär att dö en liten smula för!! Underbar resa ni verkar vara ute på :).

 6. Petra Axlund Stegman 17 juli, 2012at12:25

  jag gillar Trader Joe´s mycket mer, känns mer farmers market och inte så mycket big business som Whole Foods. Dessutom är WF rätt mycket overprized. Sen tycker jag att du ska kika in på en vanlig mataffär när du är här i USA, utbudet är rätt otroligt även där. Knappt man ens behöver besöka specialbutiker oavsett om man är ute efter hälosmat, vegan, glutenfree eller ekologiskt.

 7. Petra Axlund Stegman 17 juli, 2012at12:30

  P.S. Men med det sagt … visst åker jag till Whole Foods då och då och visst är det en snygg butikskedja där allt man vill ha finns.

 8. Caroline 17 juli, 2012at14:56

  Jag håller helt med dig J :) njut åt mig med!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *