Whole Foods Venice Beach

Det finns många saker i USA som jag önskar att vi hade i Sverige, tex Nike Town, Sephora, Free People och Whole Foods. Jag är besatt av den senast nämnda butiken – Mo och P fnissar åt min kärlek. Jag försöker förklara min kärlek för dem med att allt som min kropp vill ha finns i den butiken. Underbara råvaror. Smarta lösningar. Färdigskuren frukt, nypressad juice i butik, närodlat, ekologiskt (inte allt dock), möjligheten att på plats göra ditt eget nötsmör och något som åtmninstone någon butik i Sverige borde efterlikna – vill nog påstå att ingen är i närheten, deras “take away” avdelning. Där finns allt och lite till.

 

Total
0
Shares
Comments 8
 1. Jag håller med dig till 100%
  Missa inte att bygga dig en egen burrito.
  Perfekt lunch & supersmarriga.

  En annan favorit är deras Raw-food disk.
  Limepajen & chokladtårtan är grymmegoda;)

 2. Åh! Whole Foods är min favorit också…hade det funnits i Stockholm hade jag förmodligen bytt ut mitt älskade Blueberry… Älskar verkligen hela konceptet!

 3. Ja det låter ju verkligen helt suveränt! Kan du passa på att snacka med någon när du ändå är på plats, och berätta att vi vill ha ett par filialer i Sverige också kanske ;) ?

 4. jag gillar Trader Joe´s mycket mer, känns mer farmers market och inte så mycket big business som Whole Foods. Dessutom är WF rätt mycket overprized. Sen tycker jag att du ska kika in på en vanlig mataffär när du är här i USA, utbudet är rätt otroligt även där. Knappt man ens behöver besöka specialbutiker oavsett om man är ute efter hälosmat, vegan, glutenfree eller ekologiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Intryck

Intryck

99 billioner…  Utanför Golds Gym – där de stora killarna (verkligen

Next
Sjätte dagen

Sjätte dagen

Eller egentligen sjunde i LA men sjätte dagen på raken med 90 min yoga varje

You May Also Like