Det finns många saker i USA som jag önskar att vi hade i Sverige, tex Nike Town, Sephora, Free People och Whole Foods. Jag är besatt av den senast nämnda butiken – Mo och P fnissar åt min kärlek. Jag försöker förklara min kärlek för dem med att allt som min kropp vill ha finns i den butiken. Underbara råvaror. Smarta lösningar. Färdigskuren frukt, nypressad juice i butik, närodlat, ekologiskt (inte allt dock), möjligheten att på plats göra ditt eget nötsmör och något som åtmninstone någon butik i Sverige borde efterlikna – vill nog påstå att ingen är i närheten, deras “take away” avdelning. Där finns allt och lite till.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center