WorkOut Åre 2015

Det är något speciellt att åka hem från ett träningsevent. Känslorna ligger utanpå och inuti i ett härligt nystan av eufori, tacksamhet och stillhet. WorkOut Åre är förmodligen Sveriges mest mysiga, intima konvent. Man lyckas skapa något speciellt med boende och träning under samma tak, inramat av en otrolig natur som gör att man nästan tappar andan och blir gråtfärdig.

Det hela blir ännu mer förtrollande när man sitter i bilen på väg hem och återupplever våren – ser naturen gå ifrån nyutslagen vårgrönska till djupare gröna färger ju närmare Stockholm vi kommer.

Alla kramar, människor och härliga möten dröjer sig kvar och jag är, på riktigt, så tacksam över att få träffa alla. Tack för magiska klasser och möten.

Att avsluta helgen vänd mot Åresjön och andas in all stillhet och samtidigt ge självkänslan en kram är magiskt.

Tack Åre.

[insert]WorkOut Åre 2015[/insert]

2 Comments

  1. Anna Lissjanis - Trend o träning 1 juni, 2015at06:52

    Håller med dig Jessica – Workout Åre är magiskt! Tack för dina vidrigt härliga spinningpass. Det var två månader sen jag tog ut mig så hårt & två månader sen jag kände en liknade träningseufori.

    KRAM!

  2. majalundin 1 juni, 2015at06:56

    Du är en fantastisk inspiration Jessica som fick alla deltagare att ge allt och lite till på dina klasser. Du känns så äkta, om du förstår mig rätt. TACK för ren träningsglädje! ❤️

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *