Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Yournextmove

Senast uppdaterad:

Nu på söndag med start 13:30 sparkar jag tillsammans med extremt talangfulla och fantastiska Maria Olofsson, Åsa Fornander och Erika Kits Gölevik i gång “Yournextmove”. Helt fantastiskt att få jobba tillsammans med dessa tre galet grymma tjejer och tillsammans med dig, så klart!

Yournextmove är för dig som instruerar och/eller tränar och vill vidare till nästa nivå. Eller bara behöver lite helikopterperspektiv ibland, en klapp på axeln eller en kram.

Vi kommer jobba med coachning via telefon och webbaserade lösningar. För att vara där när du behöver det, liksom som på din axel hela tiden. Viskandes små peppande ord och krama dig från insidan när du behöver det

Preliminärt schema:

13.00 Välkommen
13.30 Afho med Åsa Fornander/Cykling med Jessica Claren
14.15 Get Out med Erika Kits Gölevik
15.00 Paus
15.30 Föreläsning Ledarskap och kommunikation
16.30 Inner Strength med Maria Olofsson

Du hoppar med i gruppen här.  Du blir inbjuden till söndagens eventet som är helt kostnadsfritt för just dig som är utvald, har du någon grym vän du vill ta med, maila oss och berätta kort om hen.

Läs mer på www.yournextmove.se

Vi hoppas på extremt mycket skratt och härliga träningstimmar med pepptalk i framtiden.

 

0
 1. Låter fantastiskt! Önskar jag var instruktör!! Hoppas ni utvecklar tjänsten som ngt en “vanlig motionär”( hm.. Definitionen på den är ju lite diffus :) ) kan köpa. Låter magiskt med er fyra! jag ställer mig först i denkön!

 2. Jäklar vad kul det låter. Tränade för Erika på Loka brunns träningsdag för 2 veckor sedan och jag gillade verkligen henne och hennes inställning.
  Jag blev lite sugen nu ( fast jag “bara” är också en “vanlig” motionär”)
  Hur funkar det rent praktiskt?
  Är eventet i Stockholm på söndag eller via webben?
  (ursäkta om jag fattar lite trögt)
  Är hursomhelst grymt impad över din kreaktivitet. Du har verkligen många strängar på din lyra.
  Ja signar mig, så långt fattar jag iallafallm, så får vi se vad som händer ;)

 3. I.will.be.there! Jag kan ju inte bara gå runt och sura över att “allt kul” händer i Stockholm så jag bokade flygbiljetter. :) Wihaaa! Jag ser så mycket fram att se vad det är ni fixat ihop, och att träffa dig såklart. :) Kram

 4. Vad glad jag blir att ni verkar gilla det. Vi hoppas så på att få världens bästa grej tillsammans med er! Madde och Nellie – underbar ni lova att vi kramas! Madde har du fått svar på allt annars svarar jag dig!

 5. Tack Jessica, jag tror jag fått infon via er facebook sida som jag behöver. Har dock svårt att ta mig till Stockholm i helgen, blev lite kort varsel.
  Men jag är på hugget nästa gång,, promise :)
  Så kul och spännande, Älskar ju sånt här.
  Kram

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Dagens boost

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.