1… 2… 3…

En ganska vanlig syn på onsdagar är en Jessica som sitter i tv soffan och motsträvigt försöker förmå sig själv att ta sig till duschen. Ungefär nu, runt 2330. 7 av 10 onsdagar hamnar jag här efter min 75 minuters cykelklass. Det är inte det att jag inte vill duscha, believe me, jag vill. Det är bara det att jag är så trött. Det är ingen idé att duscha direkt efter klassen eftersom jag eftersvettas typ ett bra tag efteråt, väl hemma behöver jag äta. Snabbt. Och… oftast är det idol. Idag hade jag dessutom sällskap av min älskade Oscar och älskade Cissi. De har precis gått och nu sitter jag här. Oduschad.

Jag försöker förmå mig att ta mig upp men det går inte. Jag trivs just nu förträffligt soffan. Efter att ha varit med på Cissis och Ginas Body Balance och blivit överraskade av att lovely underbara Åsa dök upp på den klassen,  rev jag loss min 75 minuters klass med extensiva intervaller i 2 buntar  a 3×4 min och faktum är att jag är slut. Så trött. Ok jag räknar till tre, sedan duschar jag.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *