MoJo @ Nybroplan

Det var som om någon slags vädergud trollade efter mitt förra inlägg och öppnade himmeln i ett strilande höstregn. Så vad gjorde jag, ganska galen och sjukt sugen på att sno gator, kastade jag mig utan innan min funktionella klass och sprang runt ett regnigt Djurgården.  Kroppen känns sådär efter att löpningen fått lida lite pga förkylningen som slog ut mig i början av september.  Däremot var vädret perfekt. Jag älskar att springa i duggregn och lite lägre temperatur.

Vill också säga att jag är mäkta stolt över alla er som var med på klassen idag. Lyhörda och öppna för att utmana kroppen att bli starkare och gladare.

Efter klassen fick jag “besök” av två underbara kvinnor, Mo & Jo, som dök inom Nybroplan för att fullkomligt imponera med grymma marklyft och mer eller mindre få gubbarna att tappa hakan.

Just nu sitter jag och kika på “Sverige springer” som summerade Stockholm Halvmara. Jag spenderade ju loppet sidanom och såg när Anders Szalkai agerade farthållare på 1’20. Så imponerande när han nådde mål på 1’19’57.

2 Comments

 1. Sofia 14 september, 2010at22:35

  Fantastisk klass idag bästa Jez! Du är Miss Functional Moves!

 2. Mo 14 september, 2010at23:37

  We love you!
  TACK för att vi fick komma förbi, precis vad vi behövde för att “lugna ner” oss lite… :))

  ♥♥♥

  MO & JO

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *