Hur ser dina planer ut för sommaren?

Jag har knappt hunnit med att landa i att det är sommar. Jag ska köra så många långlopp jag kan och i och med det blir det en del flängande land och rike runt. Sedan vill jag så gärna till mamma och pappa på Österlen. En sväng till Åre. Jag vill samla in så mycket upplevelser och härliga minnen jag kan tillsammans med mina vänner. Och inte minst, liksom bara vara och strosa runt i Stockholm. Leka turist och upptäcka sådant jag borde upptäckt när jag flyttade hit 2005.

 
[insert]

[/insert]
 
 
 
Vad ska du göra på midsommar?

Vi packar bilen full av cyklar, Rambo och god mat. Åker till ett torp i Småland och umgås med vänner.

 
[insert]

[/insert]
 
 
 
Vilken är din bästa sommarfrukost?
Fruktsallad. Jordgubbar, mynta, mango och banan. Lite pressad lime över. Eller kanske grekisk yoghurt (laktosfri) med honung över.  Sen kan jag inte vara utan min flat white.
 

Bästa sommarlåten?
Beroende på dagsform så gillar jag olika. Jag spelar gärna dem ashögt. Och gör jag inte det vill jag inte ha någon musik alls.
 
Vad vill du helst grilla?
Hummer. Jag älskar hummer. En riktigt god köttbit är också fantastiskt gott. Eller fisk som marinerats med citron, olivolja, svartpeppar och salt är också magiskt.
 
[insert]

[/insert]
 
 
 
Vad dricker du i sommar?

Iskallt vatten. Eller färskpressad apelsinjuice. Ett glas rött. Gillar i alla fall inte rosé. Kan inte för över huvudtaget förstå tjusningen med den där gulrosa drycken.

 

Vad ska du läsa i sommar?
Jag kanske, om jag orkar, ska läsa mer i de tidningar jag köper som jag oftast bara bläddrar igenom. Sedan en massa facklitteratur om träning, hälsa och kroppen.

 

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Svala härliga plagg.

 

Bästa parken?

Stockholm kryllar av bra parker. Men många liksom är lite för mycket. Hagaparken är stor nog att liksom låta alla få utrymme.

 

Bästa badstället?

Sandhammaren nere på Österlen.
 
 
 
Lista från niotillfem.Skickar den vidare listan till Elna, Sara, Sofy, Åsa och PT-Fia.
Rocka vår sommar tjejer och inspirera oss.

[insert]

[/insert]
 
 

2 Comments

  1. Pingback:Bästa sommaren - hela listan

  2. Pingback:Sommarlista | elna dahlstrand

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *