Hej Du där

Du, vet du, det är dags nu.

Tid att andas in och sedan andas ut ordentligt.

Nästa andetag fyll dig själv med ny luft – inifrån ut. Linda in din själ med starka andetag och härliga tankar om dig själv. Sluta att vara olycklig över att du är du. Du är perfekt. Precis så som du är.

Sluta önska att du såg ut som någon annan och sluta försöka förändra det som är du. Du är vacker. Alltid, även dåliga dagar. Faktiskt, så är det så. Låt igen någonsin säga något annat.

Omge dig med människor som ger dig energi och får ditt hjärtat att studsa, sådana som får dig att känna dig mindre och ouppskattad förtjänar inte din vänskap.

Att trycka ned dig själv är som att inte önska fred på jorden. Sluta med att inte tycka om din kropp och ditt utseende. Älska istället varje kurva, din vibrerande personlighet, dina misstag och dina framgångar. Alla delar har format dig till den du är. Din resa genom livet har ingen annan gjort mer än du. Det är bara du som kan berätta din saga. Dina erfarenheter, ärren på dina knä – berättar din historia. Ditt leende, dina tårar – är du. Utan allt detta skulle du vara så mycket fattigare och naken.

Var trygg i vem du är. Sträck på dig och förlåt dig själv för att du kanske någon gång önskade att du var någon annan. Istället möt världen med självförtroendet och självkänslan av att vara du.

Att vara just du är inte så tokigt alls faktiskt utan ganska fantastiskt.

[insert]

 

[/insert]

9 Comments

 1. Ida 21 juni, 2014at13:30

  Åh, det där var nog en av de vackraste texterna jag nånsin läst. Kommer att spara artikeln i en motivations-mapp jag har på min dator som jag brukar återkomma till så fort jag känner mig nere eller behöver lite motivation. Tack Jessica! :)

 2. Helena 21 juni, 2014at14:13

  Fina fina Jessica! Du är en varm och härlig personlighet, en person som inspirerar och ger energi. Du är fucking fin helt enkelt!
  Önskar dig den finaste sommaren.
  All kärlek till dig!❤️

 3. Emelie 21 juni, 2014at20:13

  Fantastiskt inlägg, mer behöver inte sägas. Tack för påminnelsen. Du är fantastisk!

 4. Malin H 21 juni, 2014at20:58

  Det var bland det finaste jag läst och texten träffade mig rakt i hjärtat, precis nu när jag verkligen behövde det. Tack! Kram Malin

 5. Betty - the B-ROOM 22 juni, 2014at11:40

  Fantastiskt inlägg och du är en fantastisk tjej Jessica!!!! <3
  Älsk även på bloggen.

 6. Madelaine 22 juni, 2014at16:39

  Sådana här texter kan man liksom aldrig läsa för mycket av.
  Jag vet när jag gick på starka cellgifter för 8 år sedan, hade inget hår, inga ögonfransar eller ögonbryn, då lovade jag mig själv att jag aldrig mer ska säga till mig själv att jag inte är snygg nog eller bra nog. Det har jag väl inte riktigt kunnat hålla. Man liksom trillar ner emellanåt. Jämför sig med andra, smartare, snyggare och starkare. Så dumt. Så dumt att jämföra sig med nån annan med andra gener och förutsättningar.
  Tack för din vackra text.

 7. Isabella 23 juni, 2014at16:56

  Du gjorde min dag. Precis det du skriver tänker jag ganska ofta och ska verkligen försöka sluta med det. Ska skriva ut detta och rama in, på riktigt <3 tack

 8. Användarens profilbild jessica 23 juni, 2014at19:53

  Ni är underbara – glöm aldrig det <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *