Jag tänkte blogga om självkänsla ikväll men sedan läste jag Saras inlägg och blev så pepp att göra ett likadant, så skjuter självkänslainlägget till imorgon.

1. Jag köper ofta snittblommor, en typ av vardagslyx som jag tycker gör mig extra glad. Brukar bli lycklig av att bara titta på dem. Litet problem nu när Rocky gärna tar en tugga när han svansar förbi vardagsrumsbordet.

2. När det gäller kött så äter jag mycket mindre rött kött – men älskar det egentligen. Griskött köper jag aldrig i princip och om jag gör det så ser jag till att det är supereko och att djuret haft det bra. Det gäller allt kött jag äter. Hittar jag inget ekokött så blir det inget kött till middag. Jag älskar (tyvärr) charkuterier och försöker hitta eko-varianter. Dessvärre så har den senaste forskningen visat att jag borde, verkligen borde, äta mindre av det här.

3. De flesta grönsaker och frukt jag äter är eko – allra allra helst vill jag köpa närodlat. Känner mig riktigt präktig när jag skriver det, men så är det faktiskt.

4. Jag åker nästan aldrig tunnelbana eller buss i Stockholm. Jag går, cyklar eller åker bil och har (peppar peppar) hållit mig så himla mycket mer frisk sedan jag började förflytta mig till fots.

5. Jag är en sådan där många garanterat irriterar sig på i omklädningsrum. Jag sprider ut mig. Förlåt.

6. Jag är livrädd för folk som cykelpendlar i Stockholm. Eller mer när de kör genom Stockholm och verkligen inte har koll på vad de gör alls. Jag kör extremt försiktigt genom stan och blir förundrad över hur människor kan vara både så hänsynslösa och egoistiska som de blir i rusningstrafiken.

7. Jag kan bara göra en sak. Inte flera saker samtidigt. Förutom när jag instruerar. Men att prata samtidigt som jag tex ska skicka ett sms, går inte alls.

8. Jag åker (ofta) taxi. Och kan bli galet irriterad om taxichauffören tar en omväg eller håller på med telefonen under körning. Jag har förresten numera bälte på mig efter åkt på böter för att jag satt utan bälte i en taxi för någon vecka sedan.

9. Jag byter sängkläder 2-3 gånger i veckan. Älskar när det är nybäddat.

10. Jag kan inte laga mat utan en bra kökskniv och svarpepparkvarn. Vill helst inte ha någon annan i köket alls om jag ska vara kock.

 

Berätta något om dig! Eller något du tror jag gör, eller inte gör – det är jag himla nyfiken på! 

 

[insert]löpartips[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center