10 saker som gör dig lyckligare

1. Strunta i vad alla andra gör och tränar. Det du gör räknas.

2. Alla kroppar är vackra. Ideal och normer är inget som någonsin gjort någon lycklig.

3. När du går och lägger dig på kvällen, undvik att tänka på allt som du ska göra, borde göra och borde komma ihåg. Istället tänk på en sak som du är riktigt bra på. Eller tänk på 3. Du kommer somna och sova så mycket bättre.

4. Förkasta dieter. Ät balanserat med saker du mår bra av och gillar.

5. Följ och avfölj. Ha sådana i ditt flöde som får dig att känna dig stark och bra. Motiverad – på rätt sätt. Avfölj sådana som gör tvärtom.

6. Ge någon ett leende. Fånga ett tillbaka. Du har gjort någons dag, jag lovar.

7. Unna dig saker – med gott samvete.

8. Träna dig på att säga ja och nej till rätt saker. Så svårt, men så magiskt när man kan.

9. Lita på magkänslan. Känns det inte rätt där, är det sällan det.

10. Var inte så hård mot dig själv. Stå upp för dig själv genom att se dina starka och fantastiska egenskaper.

 

 

[insert]

56b8337e08947becfbbbaae9624c919d

[/insert]

4 Comments

 1. Sara Borg 13 september, 2014at18:16

  Jag har också den där tröjan men upptäckte först i morse den där klockrena texten!

 2. Emring & Järlmo 13 september, 2014at19:21

  Tack för bra lista, kan jag använda den på min blogg och referera till dig?

 3. Användarens profilbild jessica 13 september, 2014at19:59

  MEN så klart du kan! Länka in till inlägget bara!

  Sara – visst är det en magisk liten överraskning.

 4. Sandra 16 september, 2014at15:07

  Dessa punkter kämpar jag mot varje dag, särskilt den första. Jag har sedan flera år tillbaka haft värk i kropp och själ och inte kunnat träna som jag velat. Jag jobbar på gym och är utbildad instruktör och PT och ser och hör dagligen folk prata om hur ofta och mycket de tränar och det dåliga samvetet hos mig får min kropp att värka ännu mera. Det är liksom en ond cirkel som jag inte vet hur jag ska ta mig ur. Allt på mitt jobb handlar ju om utseende och prestation.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *