Vinn produkter från Original & Mineral

Jag blev så himla lycklig när jag hittade Original & Minerals produkter. Så himla lycklig att jag tillsammans med dem får lov att tävla ut tre olika kit till er! Hur bra är inte det?

Volymkit

Fine Intellect schampo & Balsam samt Atonic.

Vårdkit

Detox Schampo, Hydrate & Conquer Schampo och Seven day Miracle.

Stylingkit

Style Guru, Rootalitious och Original Quennie.

 

Tävla genom att skriva något bra om dig själv i kommentarerna och vilket kit du vill vinna!

 

[insert]

[/insert]

37 Comments

 1. Nellie 13 september, 2014at21:02

  Hurra! Världsbäst tävling. :D Idag ville jag träna och känna pulsen men jag valde att lyssna på min kropp och gav den istället vad den behövde (träning av djupa magmuskler och avslappning). Det är min ländrygg tacksam för. Bra gjort av mig! Om jag vinner skulle jag vilja ha stylingkitet. Kram!

 2. Marie 13 september, 2014at21:48

  Struntade i alla måsten…Tog mig istället tid till att pärla smycken och dansa med dottern för att sedan tillsammans med övriga familjemedlemmar förbereda tacoskväll! Underbart med kvalitetstid med de som verkligen betyder något!!

 3. Linda 13 september, 2014at21:49

  åååh vilken underbar tävling :) Har funderat ett tag nu på något bra med mig själv, men kommer inte på något speciellt… För man är bra på så många olika sätt. Så det bästa med mig är nog att jag är just JAG, en helhet! Precis som det bästa med dig är ju att du är DU! Om jag vinner önskar jag mig vårdkittet. <3

 4. Nina 13 september, 2014at21:55

  Hej! Skulle vilja vinna vårdkitet. Sprang jubileumsloppet i Gbg idag. 1 mil!! Stort & långt för mig. Vänligen, Nina

 5. Anna-Karin 13 september, 2014at22:05

  Åh vilken härlig tävling! Den vill man ju få chans att vinna….!
  Bra sak? Jag lär mig hela tiden saker om migsjälv, för att utvecklas. Försöker att inte värdera, bara acceptera. Inte alltid en självklarhet….

  Vet att jag har väldigt känslig hårbotten och skulle gärna testa det vårdande kitet!

 6. Ida 13 september, 2014at22:21

  Åh har velat testa de här sen du skrev om dem! :) Är extra nyfiken på stylingkitet – unnar mig alldeles för sällan (eller aldrig) bra stylingprodukter.

  Om det är något jag är så himla glad/stolt/tacksam över med mig själv så är det att jag tycker att jag har integritet. Jag ställer alltid upp för mig själv. Jag låter ingen annan köra över mig hur som helst. Jag kan (oftast) känna mig trygg i mig själv. Jag vet inte var denna egenskap kommer ifrån för den har absolut inte alltid funnits där men de senaste åren har den byggt sig starkare och det gör det även lättare att ställa upp för andra. Det är jag väldigt tacksam över!

 7. Helena i Uppsala 13 september, 2014at22:40

  Volym skulle jag behöva.
  Annars är jag en glad tjej som gärna hjälper andra.

 8. Lotta 13 september, 2014at23:34

  Jag är bra för att jag just vågat tacka ja till ett jobb där jag kommer sticka ut både som ung och kvinna. Jag kommer få tampas med en massa äldre herrar som antagligen anser sig “veta bättre”. Men jag har skinn på näsan och står för mina åsikter så jag ska nog kunna ge dem en match! Önskar mig gärna ett vårdkit till mitt torra och trassliga hår…

 9. Emma Emser Eriksson 14 september, 2014at06:50

  Jag är stolt över min starka kropp som burit och fött tre fina flickor! Som nybliven trebarnsmamma är det lätt att glömma sig själv i vardagens bestyr! Det skulle det fina vårdkitet råda bot på :)

 10. Isa 14 september, 2014at07:21

  Åhå ngt bra… Okej .. Alltid knixigt men jag är stolt över mig själv som
  Startat en utmaning som går ut på att man lyfter blicken och inser att man kan så mycket mer än man tror. Bygga pannben. ( långt ifrån att mäta tider och sträckor)Mest vänner är med ( är inte så stor i bloggosfären ) men det kvittar. Kan jag få 20 personer inkl mig själv, att sträcka på sig lite extra , röra sig i vardagen och inse sin potential både inom träning och livet i övrigt. Ja då blir jag stolt över mig själv !( vilket Inte är så vanligt ). Ditt vårdande kit skulle passa den här slitna rishögen tror jag …

 11. kolhuvet 14 september, 2014at13:53

  Jag är stolt över mig själv över att jag vågade ta steget att börja plugga på CTH i göteborg utan att känna någon och bara släppa all måsten och börja på ett nytt kapitel i livet. Jag är tacksam över hur modig jag är. Om jag vinner så vill jag ha vårdkitet, och dessutom tacka för en superbra och inspirerande blogg!

 12. Nina L 14 september, 2014at15:18

  Hallå! Tack för en fin blogg!
  Jag är bra fast jag inte tror det när jag står i hallen och gapar åt mina barn på morgonen, tappar tålamodet på jobbet och skjuter upp deadline en dag till, glömmer att handla middag och det får bli pannkakor igen, och glömmer att tacka min man som hängt tvätten. För sen springer jag hela vägen hem, så tar jag med dottern på familjeyoga och hon upptäcker att hon älskar det, åker upp till fjällen och får min man att älska det, tar ut min sjuåring på cykeln ner till vattnet och matar några änder och vi älskar det, smyger ner lite spenat i lasagnen och vi älskar det. Jag tror jag är bra på balans kanske? (vinner jag något så gärna volym tack!)

 13. Mimmi 14 september, 2014at15:59

  Hej och tack för en toksnygg blogg – både utseendemässigt och åsiktsmässigt! Jag är bra därför att jag är mammaledig till en grabb på ca 7 månader medan min sambo jobbar treskift. Trots grym trötthet så försöker jag unna mig o sonen aktiviteter tillsammans men också vara noggrann med att lyssna på hjärtat o kroppen ofta och berömma mig själv de dagar det känns tungt så räcker en promenad jättefint! Det måste inte vara hemmalagat till tusen o fantastiska instagrambilder från varje dag, jag duger jäkligt bra ändå.

  Om jag vinner önskar jag mig volym eller stylingkitet.
  Tack för kloka tankar!
  /Mimmi

 14. Sandra 14 september, 2014at16:44

  Jag har slutat att jämföra mig med andra när jag tränar – den enda jag behöver ha som måttstock på min utveckling är mig själv. Det räcker.

  Om jag vinner önskar jag stylingkit för mer volym :)

 15. Frida Elmgren 14 september, 2014at18:21

  Hejsan,
  Vårdkitet är jag nyfiken på :)

  Jag har alltid tidigare varit dålig på att säga bra saker om mig själv men genom att se mig genom mina vänners ögon så har jag upptäckt att jag är en bra lyssnare och ställer upp för mina vänner och min familj. Jag hjälper gärna vänner genom att ge dem tips beroende på var de befinner sig i livet, jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och hjälper till att söka jobb och ge rådgivning och ställer upp precis när som helst för det är det man gör för sina närmaste.

  Hälsningar Frida

 16. Hanna Paulsson 14 september, 2014at19:32

  Sedan jag blev gravid har jag efter många års hård träning, insett att livet handlar om så mycket mer än tider i spåret och kilo på gymmet. Nu tränar jag för att “vi” ska må så bra det går inför “vårt maraton”.
  Om turen är på min sida önskar jag Vårdkittet.

 17. Jenny 14 september, 2014at19:58

  Jag sprang mitt allra första ultralopp i rätt hård terräng idag och det var alldeles grisigt härligt! Därför tycker jag att jag faktiskt är rätt awesome idag och jag skulle bli sjukt glad över det där vårdkitet (volym har jag redan och styling har jag inte tålamod till)!

 18. Mimmi 14 september, 2014at20:30

  Wow Lotta vilket bra tävlingsbidrag – heja dig (Ur spår gammelgubbar, här kommer Lotta!) :-)

  Jag tänker att mitt tävlingsbidrag är att jag är glad, och modig och snäll. Modig framförallt eftersom jag nästan jämt är ganska rädd – och liksom existerar i alla fall! Om jag skulle vinna är det nog vårdkittet som skulle stå högst upp på min lista!

 19. Lotta 14 september, 2014at20:34

  Tack Mimmi! Jag lånar ditt citat och använder när jag kommer farandes i korridorerna!

 20. Anna 14 september, 2014at20:54

  Jag vill gärna vinna vårdkitet. Har tappat så mycket hår efter senaste graviditeten, skulle gärna testa nåt nytt för att ge det lite liv.

  Det finns så mycket bra att säga om mig, men jag är lycklig och nöjd för jag har valt att vara lycklig och nöjd. Min inställning till livet är fenomenal!

 21. Lina 14 september, 2014at21:15

  Jag är så glad och stolt över att jag börjat stanna upp och känna efter vad jag vill i stället för att rusa på slå knut på mig själv och missa livet.
  Vårdkittet skulle vara roligt att få chansen att prova!

 22. Elin 14 september, 2014at21:21

  Ett stylingkit skulle inte sitta fel!

 23. joannanordlander81 15 september, 2014at07:13

  Efter alldeles för lång tid där jag inte tagit hand om mig själv – har jag nu på senaste tiden gett mig 17 på att vara snäll med mig själv. Jag har gjort många bra saker mot mig själv, börja säga nej till saker som jag inte vill eller hinner med, tagit en kurs under hösten i Medicinsk yoga och unnar mig själv och kroppen taktil massage. Jag har även sorterat ut saker som tar onödig energi – allt för att jag ska må mitt bästa jag! Kramar

  P.s OM jag vinner, önskar jag VÅRDKIT <3

 24. Kristina 15 september, 2014at09:01

  Åh jag blev nyfiken på dessa hårprodukter, har inte hittat något märke jag är nöjd med för schampo och balsam. Undrar vart man kan köpa dessa?
  Något bra om mig själv: Jag är bra på att lyssna och intressera mig för andra och även mig själv. Är nyfiken och har öppet sinne. Är envis och finns där när det gäller.
  Är intresserad av främst vårdkittet.

 25. Elin 15 september, 2014at11:00

  Oj, en del av texten verkar ha fallit bort! Efter de senaste dagarna så känner jag hur bra jag kan ta konstruktiv kritik för att sedan utvecklas som människa!
  Jag är intresserad av stylingkittet! :)

 26. mirijam geyerhofer 15 september, 2014at11:15

  ÅH! Jag är stolt och glad över mig själv som vågat bli gravid igen fast förra graviditeten var så ångestladdad och jobbigt! Och så är jag nöjd över att jag gjort upp ett snällt träningsprogram för att ta hand om kroppen under graviditeten så att jag och bäbisen får en så bra start som möjligt i vår! Däremot är min kropp en hysterisk hormonbomb och i gravt behov av vård (risgt hår, finnar, torr hy – you namne it) så bara namnet vårdkit fick det att tåras i ögonen på mig. :)

 27. Susanne 16 september, 2014at09:07

  Efter en långtid med mycket nytt och omvälvande händelser är jag just nu på väg tillbaka till mig själv. Jag har blivit sååå mycket bättre på att ge mig själv beröm och njuta av de små sakerna. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha det vårdande kittet. Kramm

 28. Tina 16 september, 2014at12:13

  Jag har lärt mig att lyssna på mig själv! Så viktigt men så svårt. Det har resulterat i att jag efter varje löp pass kör en stund yoga för att mjuka upp min kropp o på det viset har jag fått bukt på min skada.
  Vårdkittet skulle jag gärna vinna!

 29. traningsgladje 16 september, 2014at14:54

  Jag öser kärlek över min kropp som jag bor i varje dag. Och jag vill gärna vinna vårdkittet!

 30. Helena 16 september, 2014at19:48

  Jag är stolt över att jag numera (tog bara 37 år) är nöjd med min kropp. Jag känner mig stark (och lite stolt) som lyckats bära och föda tvillingar – hur häftigt är det inte vad kroppen kan klara av! Därmed sagt att jag numera har väldigt lite tid över att ta hand om mitt yttre. Detta i kombination med att jag låtit håret växa = skulle bli superglad om jag vinner det vårdande kittet.
  Tack för en bra blogg – du är inspirerande och det du skriver känns alltid så ärligt och genomtänkt. Tack!

 31. Caroline 16 september, 2014at20:24

  Jag är bra på att springa, jag kanske inte är så snabb eller har någon speciellt bra teknik men bra ändå, för att vara jag :)
  Rakt hår är jag en hejjare på också så ett volymkit skulle inte sitta fel.

 32. millal73 18 september, 2014at09:47

  Jag är stolt och glad över mig och min kropp, för att jag tog steget ur soffan och bestämde mig för att göra något bra för min hälsa. Att börja träna.
  Jag vill gärna vinna :-)

 33. Marie Andersson 18 september, 2014at19:45

  Jag vet att jag är bra på mycket och får ofta fina kommentarer om detta som värmer mitt hjärta. Jag är bra på att ta hand om andra och lyssna på vad människor har att säga. I våras var jag tvungen att vara bra även på det motsatta, att ta emot massa kärlek och omtanke från andra då min mamma hastigt gick bort i cancer.
  Jag och mitt hår skulle gärna vilja vinna Vårdkitet <3

 34. Caroline 21 september, 2014at16:16

  Jag är så himla nöjd och stolt över mig själv för att jag vågade åka och jobba i ett annat land hela sommaren, långt borta från familj och pojkvän. En sommar som gjorde mig modigare, gladare och starkare än någonsin, på insidan iallafall.

  Skulle så gärna vilja vinna volymkitet då jag som nyårslöfte har att byta ut allt i badrummet till snälla och giftfria grejer! Kram och tack för peppigaste bloggen!

 35. alexochcarin 21 september, 2014at17:59

  Ett volymkit skulle va så himla härligt att testa:)

  Jag ska va själv med barnen i många långa omgångar i höst, mannen har utbildningar på andra orter i landet och de är en utmaning. Mat skall lagas, barn tvättas, nattas, skjutsas till dagis, kläder skall tvättas, läggas fram och mitt i allt ska man få tid till själv och träning.
  Ingen större prestation kanske men vardagslivet är en utmaning i sig;)

  SÅ just därför är jag värd att ta hand om mig själv lite x-tra.

  kram
  /Alex

 36. Marie Holmgren 24 september, 2014at13:14

  Åh, vilken chans på ett vårdkit, kanske :D
  Jag är bra på att hålla tider och sviker aldrig något som överenskommits såvida jag inte är väldigt sjuk, är bra empatisk lyssnare som inte för något vidare, och så är jag så dålig på att ljuga så det praktiseras aldrig. Har en del fel också men de kan jag ju nämna i senare tävling?
  Hoppas på tur här i alla fall, om jag inte var för sen med min kommentar :)

 37. Pingback:Vinnarna av kit från Original Mineral | Jessica Clarén

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *