Det blev vår. Ungefär igår. Ljumma vindar, lite skånelikt sveper in över Stockholm och jag gör en 360volt.Tror jag har börjat att skriva detta inlägget tusen gånger och sen lämnat datorn. Jag har tagit ett beslut som jag kommer avslöja i nästa vecka och det är många känslor som åker berg- och dalbana.

Jag hoppas det blir lika fantastiskt bra som jag tror och att jag förstås gjort rätt. Jag tror det till 100%.

Jag kan ibland bli så irriterad på mig själv – att jag är så himla mycket hjärta. Jag har alltid varit en känslomänniska. Som känner med hela magen, hjärtat och lite till. Det är en enorm fördel och nackdel. Som när jag tar beslut som är 150% rätt ibland spökar med olust för att jag förlorar lite av det jag gett i en annan era. Fast det är ju inte heller sanningen – jag tror att allt man ger får man tillbaka. Faktiskt. Det är mänskligt att vara rädd för förändringar. Det är typiskt mig att vara driven till dem. Det är lika mycket typiskt mig att hålla kvar sådant jag älskar.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center