100% hjärta och lite till

Det blev vår. Ungefär igår. Ljumma vindar, lite skånelikt sveper in över Stockholm och jag gör en 360volt.Tror jag har börjat att skriva detta inlägget tusen gånger och sen lämnat datorn. Jag har tagit ett beslut som jag kommer avslöja i nästa vecka och det är många känslor som åker berg- och dalbana.

Jag hoppas det blir lika fantastiskt bra som jag tror och att jag förstås gjort rätt. Jag tror det till 100%.

Jag kan ibland bli så irriterad på mig själv – att jag är så himla mycket hjärta. Jag har alltid varit en känslomänniska. Som känner med hela magen, hjärtat och lite till. Det är en enorm fördel och nackdel. Som när jag tar beslut som är 150% rätt ibland spökar med olust för att jag förlorar lite av det jag gett i en annan era. Fast det är ju inte heller sanningen – jag tror att allt man ger får man tillbaka. Faktiskt. Det är mänskligt att vara rädd för förändringar. Det är typiskt mig att vara driven till dem. Det är lika mycket typiskt mig att hålla kvar sådant jag älskar.

 

8 Comments

 1. Helen S 13 mars, 2012at12:26

  Kunde varit jag själv som skrivit det…Livet gör lite mer ont när man är ömhudad. Men å andra sidan kanske man får ut mer av livet…?

 2. Åsa 13 mars, 2012at12:39

  Du är värd det bästa fina vän. <3<3<3

 3. Henrik Tallroth 13 mars, 2012at13:38

  Vad kul att du ska börja på SATS och speciellt Spårvagnshallarna som ligger mittemot jobbet, jag har länge velat kört dina klasser, men nu får jag äntligen göra detta jag kommer vara stammis på dina klasser speciellt spinningen och yogan:) När böjar dina klasser på SATS?

 4. Användarens profilbild jessica 13 mars, 2012at13:41

  Tack söta! Vi kommer rocka våra hjärtslag tillsammans!

 5. Västgötskan 13 mars, 2012at13:43

  Jag är också känslomänniska så det skriker om det! Vet precis vad du menar…

 6. Jojohanna 13 mars, 2012at19:05

  Du är så klok och vis och du inspirerar med alla dina inlägg, oavsett innehåll! Det har ju med 100% hjärta att göra.

 7. Användarens profilbild jessica 13 mars, 2012at21:28

  Finaste JoJohanna, tack! <3

 8. Pingback:Jag byter « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *