Jag byter

I och med att mitt namn kom upp på bokningssidan för SATS Spårvagnshallarna idag, blev det också idag officiellt att jag byter till (baka) till SATS. Därav känslostormarna i mitt tidigare inlägg.  Jag är ytterst  t a c k s a m  för min tid på SportLife. Mycket hjärta och värme och jag är givetvis ledsen att skiljas åt men ser också med nyfikna ögon och glädje framemot nya möjligheter tillsammans med SATS.

Total
0
Shares
Comments 9
  1. Finns det nåt som liknar Functional Moves på SATS? Fast du skulle väl köra spinning och yoga där? Den där yogan har dock Sara sagt att jag måste testa och jag är peppad! Och jag älskar ju cyklar… Jag behöver för många gymkort! :)

  2. Erika – jag kommer försöka få en klass som heter Shape som är funktionell träning! Jag hade älskat att ha dig på mina klasser du härliga människa :)

  3. Jag förstår att sådana beslut är jobbiga och jag är precis som du en känslomännsika. Därför kan inte jag låta bli att känna lite glädje. SATS är ju där jag tränar och nu kan jag träna för dig på andra sätt än på event. Yeay! ;-)

  4. Stora beslut är ofta svåra. Men skönt när beslutet väl är fattat :)

    Även om jag inte bor och instruerar i Stockholm längre så är jag glad att Sats får (tillbaka) en duktig instruktör!

  5. SATS-medlemmarna kan skratta sig lyckliga som får dig som instruktör :-) Lycka till!

  6. Det är bara för bra! Blev så glad när jag såg det. Hoppas de 17 innan mig inte kommer för jag vill premiärspinna med på SATS nästa vecka!

  7. Vad kul, hoppas jag lyckas få plats på dina klasser då :) kommer du enbart köra på Spårvagnshallarna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
100% hjärta och lite till

100% hjärta och lite till

Det blev vår

Next
Moskva del 1

Moskva del 1

Jag har landat

You May Also Like