16 Personalities

Största cykelveckan i Sverige vibrerar med efterdyningar överallt i alla mina feeder och jag är så sjukt stolt över alla She Rides cyklister som kört Tjejvättern, Halvvättern och Vätternrundan.  Jag har suttit en bra stund nu och försökt formulera det jag känner i ord, men tycker inget jag skriver gör alla i communityn rättvisa. Jag vill hur som helst uttrycka min tacksamhet och stolthet över alla. Så jäkla glad att ni finns och till dig som kanske inte är med oss än, stort välkommen in i värmen och gemenskapen.

Jag har cyklat och cyklat den här veckan. Idag hade jag solkörning och motvind hur jag än körde,kändes det som. Vinden var varm och puttade mig bakåt om jag inte borrade mig framåt.

När jag kör distans och är själv så brukar jag lyssna på podcasts. I helgen har jag betat igenom en del avsnitt och vill tipsa om avsnittet med Timbuktu i Framgångspodden. Så himla bra på så många sätt. Ikväll så hade jag 30 trevar i öronen och de pratade bla om personlighetstest. Jag kan tycka sådant är lite kul och var tvungen att gå in och göra testet de pratade om på 16 Personalities.

Min testresultat blev – The Campaigner. Och sedan gjorde jag om testet och blev en Entertainer.

Tror jag är en blandning av mycket – men tycker det är så himla intressant! Vad tror du jag är för personlighetstyp?

 

 

SaveSave

2 Comments

  1. Trail och Inspiration 21 juni, 2017at07:16

    Advocate – INFJ
    Har gjort det här testat flera gånger, både på sidan och via arbetslivet och alltid fått samma.

  2. Nipe 21 juni, 2017at14:49

    Hahahah, blir så fnissig här. Både när jag läser att du Jessica är en blandning av flera stycken personlighetstyper, för det är exakt så jag uppfattar dig. En Campaigner och Entertainer i ett liksom. Sen gör jag testet och får samma som jag alltid får och det är tadaa… exakt samma som Trail&Inspiration alltid får – INFJ. Men jag tackar dig Jessica, det här var precis vad jag behövde just nu. Läste om min personlighet och insåg att jag lite fastnat i att bara se de mindre smickrande delarna av mig själv och fokuserat alldeles för mycket på att försöka “förbättra” dessa istället för att se vilka styrkor jag har.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *