Lördagsslista

 

#1. Mitt orangeri – hörrni, jag har skördat och ätit min första egen gurka! Vilken grej alltså! Snacka om närodlat.

#2. She Rides – jag spricker lite av värme, kärlek och stolthet för communityn som är helt makalöst fantastisk på alla sätt. Imorse runt 4 på morgonen startade de nere i Motala och kör just nu runt Vättern. Ifjor (ni kan läsa om det här) och året innan (här hittar ni inlägget om det) cyklade jag med dem, nu hejar jag ivrigt på sidanom.

#3. Svenska jordgubbar –  Köpte första asken för säsongen idag – och ja det är lite smått fantastiskt. Så fantastisk att jag åt upp hela lådan.

#4. Fredagsdiss – Ok, så himla svenskt att gnälla på vädret och jag vet att det egentligen är rätt härligt i alla väderlag, men spöregnet i veckan, som var som en monsun, gjorde mig genomdränkt på 10 sekunder.

#5. Morgonlöpning med Rocky – Han och jag kör några gånger i veckan på morgonen en liten tur runt på halvön. Jättelugnt och jag får mest kämpa med att hålla emot Rocky när han himla himla gärna drar som en draghund. Vi springer med sele som jag har runt höften och den lilla “skiten” drar som en tok nedför men aldrig uppför.

#6. Särskrivningar – alltså jag gör dem ibland med, men få saker får mig att skratta så himla mycket.

#7. Mina nya cykelskor – Limiterade och fantastiska landsvägsdojor, de bästa där finns faktiskt. S-Works 6 Road.

SaveSave

2 Comments

  1. Mari 17 juni, 2017at11:12

    Härligt ❤ Och dösnygga skor :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *