1820 is the time

Hösten liksom står och frustar och knackar på dörren men får inte riktigt komma in. Jag längtar efter den där klara härligt höga höstluften som brukar färga träden i krispiga färger.  Jag fullkomligt längtar att få göra långa löparrundor och fylla mina lungor med kall härlig luft.

Ikväll mina vänner skuttar vi i alla rörelseplan på Nybroplan.

1820, be there honies!

Total
0
Shares
Comments 1
  1. Åh jag vill så gärna komma ikväll men är tyvärr på jobbresa alldeles för långt bort. Attans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
The Instructor of 2010

The Instructor of 2010

Då är det dags ingen att omlinda den du tycker är Årets gruppträningsintsruktör

Next
MoJo @ Nybroplan

MoJo @ Nybroplan

Det var som om någon slags vädergud trollade efter mitt förra inlägg och öppnade

You May Also Like