2010 – the year YOU embrace your inner warrior?

Sitter och stoppar in koreografi i huvudet, samtidigt som jag mixar ihop musik till min klass “Release Your Inner Warrior” som jag ska köra på Nike. Klassupplägget, banprofil, etapper, intensiteszoner etc är klart. Nu är det bara musiken som ska sättas. Vilket inte är det lättaste.

Kvinna som jag är, gör jag givetvis några saker till samtidigt. Jag funderar på 2010. Blickar framåt, lite bakåt och funderar på vad jag tagit med mig från 2009.

Jag brukar aldrig avlägga nyårslöften och kommer inte göra det i år i heller. Kommer snarare göra en överenskommelse med mig själv att lita på min magkänsla, göra saker jag mår bra av och som genererar glada ringar på vattnet.

Tycker att du ska se till att detta året blir ett år du också lyssnar extra mycket inåt och följer ditt hjärta, själ och kropp – gör saker som gör dig glad och får dig att må bra. Skit i vad andra tycker, så länge du är överens med dig själv att du gör rätt val kan det inte vara fel.

Ska strax i väg (typ åka kana på isgatan utanför) ner till Nybroplan för att köra en spinning Xpress samt Core Xpress – sedan blir det mys med bio & vin (i en omvänd ordning) med finaste och älskade vänner Cissi & Johanna.

2010

11 Comments

 1. Johan Rosén 30 december, 2009at17:38

  Ha en skön kväll :) Hälsa o krama tjejerna.

 2. Ann-Margete (mamma) 30 december, 2009at18:48

  Hallå min dotter!
  Håller fullkomligt med dig, man skall lysssna på sin inre röst, ibland är det svårt, men……
  Vi människor vi har så mycket inom oss oöppnade dörrar osv , det gäller bara att våga öppna dessa och se och lyssna till din innersta , kan vara svårt, men…..

  BOOST YOUR INNER WARRIOR!

  Kramar till er alla och Ett Gott Nytt År 2010!

 3. Cizzi 30 december, 2009at19:17

  Jag går helt på din linje. Din inre röst är den du ska lyssna på och så länge du trivs med dig själv så spelar det ingen roll avd andra säger/tänker/tycker. Rensa bort energitjuvar och omge dig med personer som ger dig energi och glädje.

 4. Fru Vängbo 30 december, 2009at19:29

  Vad du är vacker, finaste vännen! Både på insidan och utsidan. Bra att du håller vår nyårs
  tradition levande (vad har varit bra under detta år och vad ser vi fram emot nästa år!) Stooor kram, gott nytt år!

 5. River 31 december, 2009at00:19

  Har följt din blogg ett tag och måste säga att den är riktigt bra. Vi “syns” på din NIKE-klass!

  /River

 6. Miss Agda 31 december, 2009at16:38

  Bra “löften” och kloka tankar! Gott nytt år!

 7. Pingback:med ett glas gott amarone i handen… « jessica claren

 8. Olof 7 januari, 2010at12:35

  Kan du inte sätta upp en “gilla”-knapp som det finns på facebook…? :)

  Olof gillar detta

 9. Användarens profilbild jessica 7 januari, 2010at12:37

  Olof: Jag ska absolut fixa en jag gillar knapp!

 10. Tuss 8 januari, 2010at03:15

  Du är så snygg på den där bilden så jag blir alldeles förälskad!!! :) Vackra vackra Tuss!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *