Sitter och stoppar in koreografi i huvudet, samtidigt som jag mixar ihop musik till min klass “Release Your Inner Warrior” som jag ska köra på Nike. Klassupplägget, banprofil, etapper, intensiteszoner etc är klart. Nu är det bara musiken som ska sättas. Vilket inte är det lättaste.

Kvinna som jag är, gör jag givetvis några saker till samtidigt. Jag funderar på 2010. Blickar framåt, lite bakåt och funderar på vad jag tagit med mig från 2009.

Jag brukar aldrig avlägga nyårslöften och kommer inte göra det i år i heller. Kommer snarare göra en överenskommelse med mig själv att lita på min magkänsla, göra saker jag mår bra av och som genererar glada ringar på vattnet.

Tycker att du ska se till att detta året blir ett år du också lyssnar extra mycket inåt och följer ditt hjärta, själ och kropp – gör saker som gör dig glad och får dig att må bra. Skit i vad andra tycker, så länge du är överens med dig själv att du gör rätt val kan det inte vara fel.

Ska strax i väg (typ åka kana på isgatan utanför) ner till Nybroplan för att köra en spinning Xpress samt Core Xpress – sedan blir det mys med bio & vin (i en omvänd ordning) med finaste och älskade vänner Cissi & Johanna.

2010


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center