Sitter jag och stirrar lite uppgivet på bilagan från aftonbladet… varför alltid denna hets om att tappa vikt så fort klockan slår tolv på nyårsafton. Är det liksom det enda vi vill… att gå ner i vikt? Vad hände med att vara ett med sig själv och skapa situationer i livet som gör själen hel… är det verkligen då fokus på utsidan vi ska ha? Vad hände med livskvalité? Näe… jag marscherade faktiskt ut och korkade upp en Amarone  och skålade med mig själv och min inre krigare… inte fan ska vi låta 2010 vara ett år där fokus ligger i att tappa i vikt…

Ska dessutom göra min omtalade lasange… men konstaterade att all köttfärs var slut på Konsum… så det blir någon variant med kyckling…

mat

Mitt i skrivande stund poppade mitt hjärta Mango upp och hälsade att de “fräser telisar varje dag i St Anton”… jag är inte alls bitter eller avis….  ;) Skida som tusan för mig med vännen! Jag ska ta igen alla förlorade timmar i underställ på mina skidor snart.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center