Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Tänk snälla tankar

Senast uppdaterad:

Hösten är som små härliga och småturbulenta virvelvindar som kastar oss framåt, i ny riktning eller några steg framåt eller bakåt. De flesta letar nystart. Omstart.

Jag ser att många påverkas av att förändra i en nystart för att passa in en mall man tror man ska passa in i – kanske mer istället för att leta efter en resa som gör dig lycklig och stark genom hela livet.

Jag verkligen hoppas att denna hösten när alla ska rulla ut ett nytt träningsprogram kan stå upp olika som lika och tycka att vi alla är vackra och framför allt hälsosamma, så länge hjärtat är på rätt plats och lyckan bor i magen.

Att vi väljer tänka snälla tankar om oss själva i våra val av förändring. Intelligenta och smarta sådana som gör dig lycklig på lång sikt och kanske inte beslut för att passa in i en norm som inte är hälsosam.

Inte någonstans.

Vi är alla olika och våra utseende måste få spegla det. Träning ska finnas vid din sida som ett komplement genom livet för att du ska kunna leva det starkt och lyckligt.

 

[insert]

[/insert]

0
Nästa
New Nails

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.