Paradiset

Det finns ett litet paradis strax utanför vår husknut. Vi har havet runtom oss – i 3 av 4 riktningar. Ett stenkast bort och vi är mitt i skärgården. Några meter från oss finns också ett “träsk” som är en stor insjö, vilken påminner lite om en gömd sjö mellan fjälltoppar i norra Sverige. Jag kallar det paradiset – vår nya adress.

Många undrar hur vi kunde lämna stöket och pulsen inne i storstan. I min värld har vi det kvar – 25 min bort, men numera har vi också paradiset – strax utanför dörren.

Jag älskar mitt nya hem. Visst kan jag sakna att ha en seven eleven utanför dörren eller vara sådär spontan som jag är född att vara naturligt. Men att kunna ha det här och ändå behålla en bit av det gamla – ligger bättre i hjärtat. Är ni med på vad jag menar?

jessica-freedom

Total
0
Shares
Comments 9
  1. Magiskt ?✨ När man fått en smak av paradiset så är det svårt att vända tillbaka. Du bor sagolikt vackert ✨☀️

  2. Älskar landet (men ha nära till stan). Frisk luft, massa plats, egen parkering, löparrundor utanför dörren, fester till mitt i natten utan att någon blir störd, soliga sommarkvällar, uteträning i trädgården… kan fortsätta hur länge som helst!

  3. Att leva på landet är underbart! Så härligt att du har hittat ditt paradis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Närodlat i januari: jordärtskocka

Närodlat i januari: jordärtskocka

När jag och Sara hade en mysdag för någon vecka sedan – bestämde vi oss

Next
Detaljer

Detaljer

Jag älskar detaljer

You May Also Like