Vinterdepp och pepp

Cykelkatten gjorde en sådan härlig försäsongspepplista att jag blev sugen på att göra en jag med. Jag har legat i feberyra sedans torsdagskväll och är först idag lite piggare och kan nog kalla mig back in business imorgon. Hoppas jag.

När jag är sjuk har jag värsta längtet ut. Jag längtar efter alla hårda och mjuka pass. Jag vill köra skiten ur mig och jag vill ha långpass och fånga solen i ansiktet. Ja ni förstår, jag är rastlös.

Men dags att istället för vara grinig så peppar vi lite.

Vi inreder vidare. Vi var klara tokigt snabbt med att få ordning i huset innan jul och nu finlirar vi. Jag vill lägga nytt golv och byta ut köket. Tramsigt värre egentligen när allt är nytt. Men ni vet – jag ser framför mig stora plankor, vitbetsade på golvet. Pepp på att J hittat fina sådan som inte kostar skjortan, så har jag tur blir det av.  J ska vara så himla praktisk, och säger att det får bli till sommaren. Jag vill gärna att det ska vara klart i förrgår.

Ny sadelstolpe på Eran och jag sitter så mycket bättre. Kände hela säsongen i fjor att kraften försvann. Nu känner jag mig stark igen. också världens största s l ä n g k y s s till Mattias Reck som fasiken är ett geni.

Mina vänner som peppar igång mig med fina meddelande och sms när jag ligger och deppar över uteblivna träningstimmar. Ni är bäst och jag är tacksam att ni finns. Ni som hänger här inne med mig är också bäst. Längesedan jag sa det.

Lilla Brukets doftljus Black Oak. Himmelrike och så där magiskt att jag drömmer mig bort.

 

jessica-vinter-5

 

 

 

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Så avis på dig (och alla andra) som kan känna dofter ordentligt! Finns ju så många fina doftljus men min näsa känner ju ingenting… Men man kanske kan må bra av dem ändå fast man inte känner nåt? Hm… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Ice cream cake med kokos, hallon och choklad

Ice cream cake med kokos, hallon och choklad

Ice cream cake med kokos, hallon och choklad

Next
VAD-listan

VAD-listan

Jag snor listan från Sara som snott den från  Underbara Clara

You May Also Like