VAD-listan

Jag snor listan från Sara som snott den från  Underbara Clara. Frågan börjar med vad och jag svarar. Enkelt och jag gillar ju listor. Hoppas att du gillar den med!

Vad stressar dig? När jag har för många möten på en dag och inte hinner ladda om emellan. Eller när jag inte får chans att förbereda mig ordentligt. Känns som det hör ihop lite. Eller när jag inte får till träningen eller vilan som planerat. Framför allt blir jag stressad av att vara sjuk. Ironiskt alltså.

Vad ska du göra ikväll? Jag ska sätta mig på trainern och köra ett lugnt pass styrkeintervaller och avsluta med lätta knäböj. Första passet sedan jag mer eller mindre gick under av febern.Kommer kännas så magiskt efteråt. Ska också – om jag orkar, vika in tvätt och fixa bamse högen av kläder som ligger i vårt dressing room.

Vad är svårt? Att sätta mig själv först. Att inte lite blint på allt och alla. Usch vad svårt det är och jag vill så gärna göra det.

Vad är lätt? Att göra saker och ting när man väl kommit över den där tröskeln. Tröskeln är alltid boven!

Vad blir det för middag idag? Alltså har verkligen ingen aning. Men antar att det blir en stor hög grönsaker på något sätt och sedan en riktigt bra köttbit till det. Kanske ett glas rött med!

Vad vill du göra mer? Just nu är jag så träningssugen. Jag vill träna mer mer mer. Också vill jag åka skidor. Köra bil! Alltså med andra ord ha mitt körkort så jag bara kan blåsa iväg. Ta skogspromenader och inreda mer. Sedan vill jag ha mys med vänner. Mer ofta!

Vad går du igång på? Saker som kittlar själen. Allt från genialiska idéer till smarta träningsprogram och snygg design. Människor som är genuina och varma. Min intuition som aldrig någonsin har fel.

Vad gråter du av? När jag känner mig liten på jorden. När det är svårt att sticka upp huvudet ovanför ytan.

Vad gjorde dig arg senast? Jag insåg för ett tag sedan att en vän jag trodde var en jätte nära vän inte alls var det utan enbart utnyttjat mig, det gjorde mig arg, men nog allra mest ledsen.

Vad åt du senast? En glutenfri macka med banan ock kiwi.

Vad är fånigt? Att man får prestationsångest. Vad är liksom det värsta som kan hända?

Vad är gott? Åh massvis, men ett härligt glas rött. Vällagad mat. En rå morot. Lösviktsgodis.

salen

3 Comments

  1. Maria 17 februari, 2016at06:32

    Härligt att du är frisk igen!!

  2. Pingback:VAD-listan | Me, myself & I

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *