I fädernas spår

Idag efter en massa jobbande åkte jag upp mot Mora. Imorrn åker jag och Sara Tjejvasan ihop med SPP Pension och Försäkring som satt nummerlapparna på oss.  Jag har i ärlighetens namn ingen aning om vad som väntar riktigt imorrn. Jag har, såklart, för lite tid i på skidor i kroppen, men resonerar som så att min träning jag gör varje vecka ändå kommer ta mig i mål. Och mitt och Saras fokus är att ha en bra dag tillsammans i solsken imorrn. Kravlöst och härligt liksom.

Mina ben är starka men främst tränade till att trampa snabbt, så imorrn blir det en runa med alla krav nedskruvade. Ska bli tokigt skönt faktiskt. Hälsosamt.

När vi körde upp idag så stannade vi en kortis på ett ställe som man cyklar “förbi” på ett av Långloppscupens deltävlingar. Gissa vilken och var vi är på bilderna nedan.

tjejvasan spp-6 tjejvasan spp-7 tjejvasan spp-8 tjejvasan spp-9 tjejvasan spp-10

6 Comments

 1. Åsa 26 februari, 2016at23:49

  Lycka till!

 2. Clara Edvinsson 27 februari, 2016at07:20

  Ha så kul i spåret idag!

 3. Helena Enqvist 27 februari, 2016at08:36

  lycka till och ha riktigt roligt:-)

 4. Ann-Margrete Clarén 27 februari, 2016at08:53

  Snart så sätter jag på tv:n och tjejvasan! Lycka till!

 5. Sara Borg 27 februari, 2016at11:40

  Ni är för härliga! Hoppas att ni fått en riktigt bra dag i spåret. Vädret och spåren såg helt fantastiska ut från TV-soffan. Jag önskar att jag hade varit med er och alla andra starka brudar där på skidor idag :-)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *