Det kan knappast ha undgått någon att idag släpptes biljetterna till WorkOut Åre. Mysigaste och bästa eventet i maj. Inramat av Åre. Naturen. Åresjön som ligger spegelblank utanför. Stora andetag som fyller lungorna. Jag trivs där. Och jag hoppas så vi ses. Jag kör två klasser “Bergsgeten” och “Kudos”. Den förstnämnde är ett pass som jag och Mattias Reck satt ihop. Kudos (visste du att “kudos” är ett berömmande slangord, ungefär liktydigt med ’heder åt’, eller det modernare ’respekt’.)  handlar om watt och watt. Smart träning och intelligens på sadeln.

WorkOut Åre fyller förresten 10 år i år. Bara en sådan sak är värd att fira genom att komma upp. Du bor och tränar på samma ställe. Och äter. Ja, det är som ett stort träningsläger för vuxna. Du kan köra knäböj med Magnus Ringberg, cykla med mig och träna  med en massa fantastiska instruktörer. Varenda en av de som kommer vill jag ta en klass för. Och så vill jag sitta i fåtöljerna i lobbyn och pratat massa härligt med alla.

Hoppas förresten också att liftarna smygöppnat så jag kan köra downhill. Tänker mig också en spa-behandling och en cykeltur till norska gränsen.

Vet ni, jag kanske till och med kan köra upp i min egen bil! Har jag tur så har jag körkort väldigt snart, min uppkörning är bokad.

Ses vi på WorkOutÅre? Säg ja!

Bilder från Åre.  

Workout Åre

Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Workout Åre Downhill-åre-1-4 copy Workout Åre workoutåre are Workout Åre Workout Åre jessica claren Workout Åre åre 10 åre 12


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center