Klart jag e värd en pryl till, men ska jag?

Fan vad grymma ni är! Tack för en super klass idag!
På allmän begäran kör vi en repris på förra fredagens TIME TRIAL nu på söndag. Dock… lite kortare då klassen “endast” är 45 min.

Egentligen kör Le Tour sin 9:e etapp då som ser ut som nedan:

PROFIL

Men,  vi kör alltså  en TIME TRIAL nu på söndag.
Utmaning för dig som deltagare (och inte minst för mig) ligger i att under klassen försöka jobba precis några slag under vår tröskelpuls under en längre period. (Tröskelpuls, är ett namn på intensitetsnivå vid vilken muskulaturen producerar mer mjölksyra än den hinner med att göra sig av med.) Syftet är att på lite längre sikt alltså höja mjölksyratröskeln.

Vi kommer gå ut med ca 25min förberedande ”uppvärmning”. Efter första 10 minuterna låter vi 5 stycken 60sec lättare intervaller avlösa varann med 60 sec återhämtning. Efter det 5 min på lite högre intensitet därpå 5 min återhämtning innan vi går in för start för vår time trial på 15 min.

Kommer bli lika lyckat… jag lovar! Ser framemot klassen redan nu!

Min fina vän Cissi och fina Mac Attack har ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN kommit hem från Grekland, jag ska få träffa henne i helgen! :) Tjohoooo! Samtidigt så gör mina vackra och underbara vänner från Umeå besök och jag ska få mysa med dem imorgon!

Funderar också på att “unna” mig nedanstående stålhingst… att jag är värd den.. är självklart… men ska jag?!?

Scott Speedster s40

Var och “hälsade” på honom idag och kelade lite med honom…e  så lockad… Ffa eftersom Jaime passat på och investera i den här räven:

IMG_0243

Var också inne på ROOM och hittade den här kaxiga soffan som bara skrek kööööööööööp mig, jag kommer passa sååå bra in i den lägenhet när du är klar med renoveringen och har rivit väggen samt fått golvet betsat… en färgklick när allt är svart och vitt (förutom  vissa avstickare som min älskling FOSCARINI SUPERNOVA i rosa och mammas fina konst).

IMG_0235

Jag är en sucker för snygga saker… är alltid värd dem… men som sagt ska jag?

Eller kanske ska jag dra hem med ett par laggar till:

rossignol-classic-cx80-review

Avnjuter en fin Zinfandel (tjohoo Ander) och fudnerar på saken!

KRAM
J

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *