5 minuter om dagen

Minns ni att jag gick en Redcord-utbildning och skulle dedikerat köra varje dag för att  resultat. Det sket sig. Japp, ordentligt. Livet kom emellan och allt mitt fokus riktades istället mot att mest överleva ett tag. Alltså med andra ord ha någon form av balans i jobb, träning, körkortsanskaffning osv.

Nu, är det däremot andra bullar och från och med imorrn, sätter jag inte ribban högt utan ger mig själv en låg tröskel att kliva över, 5 min om dagen har jag lovat Tobbe på Access Rehab att köra mina övningar. En gång i veckan gör vi uppföljning, och ni får följa med så klart. Fokus ligger på 3 övningar. En för mina obalanser i höften, en för obalanser runt axel- och skulderpartiet och en för min nacke.

 

redcord-(1-av-1)-2 redcord-(1-av-1)-3 redcord-(1-av-1)-4 redcord-(1-av-1) redcord-3 redcord-4 redcord-5

1 Comment

  1. Karin Fitness & Hälsa 14 april, 2016at06:09

    Låter som en vettig målsättning! Heja dig!

    Jag har utmanat dig i att skriva en lista om tid. Hoppas att du hänger på och att du inte redan har skrivit denna lista!

    Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *