STHLM.

Hemkommen från Göteborg och fabulösa Mango. Kelade med hans datorer och blev sjukt borstskämd och uppassad. Funderade på att bli hans fru och flytta in. hahha…. Vi kommer att göra lite nyheter med hans sida snart, så håll utkik. Magnus rastade mina inre organ med värsta detoxen och sedan min kropp på en löptur där vi bokstavligen sprang in i underbar Monika. Man kan bara beundra henne som 6 veckor efter att ha fött sitt första barn är ute i löparsåret. You Go Girl!

7588.17_RT16

Magnus knöt ihop löpturen med att introducera mig och min ovana lekamen till en pilatesmaskin. Jag gick Stotts Matwork utbbildning 2005-2006… men höll mig, som sagt, på mattan. Kan säga att det var så länge sedan jag kände att jag inte hade kroppskontroll att jag inte minns det, tills jag träffade fröken Pilatesmaskin igår. O my gooood… Någonstans slog det knut på mina nervbanor och muskelfibrerna hade verkligen iiingen som helst aning om i vilken riktning de skulle jobba. hahha… jag kände mig som en fet knubbsäl. Dock en söt sådan… och givetvis “något” svettig. Tack Mango för ditt tålamod! Tror faktiskt att jag kommer unna mig några PT-timmar med pilatesreformer i höst. GAAAH!

Picture 13

Hittade helt FANTASTISKA leksaker till busarna i en söt liten hundshop i närheten av Magnus lägenhet. Införskaffade 3 st, varav en var så pervers att den var heeeelt oemotståndlig. Fick dessutom de nyinförskaffade “presenterna” i en genomskinlig påse… folk tittade MYCKET konstigt på mig, ff a när jag gång på gång lyckades stöta emot innehållet så det framkom ett sjukt lyckligt provocerande tjut. Zorro & Rambo blev dödsförtjusta.

IMG_0510

IMG_0506

IMG_0517

Claren trött på tåget… nu ska jag sussa efter att ha myst med min fina Oscar, Jaime & busarna.

Hoppas att vi ses imorgon på Body Balance på Döbelnsgatan.

1 Comment

  1. Monika 15 augusti, 2009at13:21

    Så mysigt att se dig i löpspåret! Nästa gång blir det fika! :)

    Kramar
    Mo

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *