bugar & bockar…

… samt applåderar samtidigt för dagens klass. Shiit vad grymma ni är, tack! Jag blir jämt och ständigt imponerad och påmind om att jag är lyckligt lottad som får dela så många grymma träningstillfällen med er. Härligt också att ni börjar komma tillbaka efter semestern!

Nästa vecka smygstartar vi med “Vuelta a España” (Spanien runt). Söndagens klass blir en lagom “mysigt” obekväm bergsklass. Be there! Jonas kommer vicka på min cykelklass nu på fredga eftersom jag tar en vänd aimorgon till Mango i Götet och ger honom lite datasupport.1:or & 0:or är ju liksom lite av min grej. ;)

Startade dagen idag med att ta en liten löptur på 5 Km  o blev lite sur för att jag fick stå och stampa i en evighet vid röd gubbe och sedan springa zick zack mellan barnvagnar… hur som helst så var det så himla super skönt.

Belönade mig själv framför “So You Think You Can Dance” med hemmalagade hamburgare efter grymmaste 90 min (se ovan) och efter att ha varit ute vid Hellasgården och av någon underlig anledning (idioti) tittat på när Jaime provade sin våtdräkt… vilket innebar att jag blev attackerad av mygg.

From nästa denna veckan kommer jag inte köra några klasser i Alvik, utan håller mig till Nybrogatan & Döbelnsgatan.

IMG_0500

IMG_0497

IMG_0494

 1. Jessica, det var ett sjukt roligt/jobbigt pass igår! Har stumma vader idag, skönt!! Längtar redan till nästa onsdag. Tack för att du tar oss alla framåt i träningen :)
  Carina

 2. Fantastisk pass! Och ja … So you think you can dance … passade alldeles ypperligt igår var helt slut! Men tack, du är klart bäst. Snygg, duktig och sjukt trevlig!

  //Dessan

 3. Så skönt att ha dig tillbaka! Och skitkul att ni skaffat er några stålhästar med! Vi måste ut och rasta dem ihop någon dag! Hoppas att vi ses nu på söndag!

  KRAM
  J

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.