8×1 min

Sara önskade en löparbild från stranden – lovar att ta den när det inte stormar. Det var så kallt att tom  slutartiden inte hann med att vara snabb nog.

Intervaller på schemat och en liten trilskande baksida, mest troligen pga kylan. Intervaller. Blöta sådan 8 stycken 1 min med dubbelt så lång vila – innebär hög intensitet.

Annie drillar mig fint just nu. Fast jag vill ha mer träning. Hon är bra på att hålla mig i tyglarna den där.

Hörrni, förresten – mitt flöde svämmar över av poster med folk som tränat. Också postar jag ytterligare ett. Du – bli inte stressad eller fylld av ångest om du inte tränat. Du har vilat, vilket är minst lika viktigt. Bli instället inspirerad för ditt nästa pass.

[insert]gyllebo-2[/insert]

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *