Lucka 24

Det är julafton. Vi såg precis en pappa stå och byta om bakom förardörren till tomtedräkt.

Det har vräkt ned regn idag – i massor. Dagens löparrunda i Gylleboskogen blev både kortare än den skulle och blötare. Regn strax över nollan är kylande som tusan.

Bakom luckan idag finns det massor av härliga saker. Du är med och tävlar om dem genom att kommentera och du får önska en eller alla grejor. Glöm bara inte skriva vad du vill vinna.

Är ni med – nu kör vi!

I julklappsäcken finns:

Paket 1 -En startplats till Åre Bike Challenge.

Paket 2 – En startplats till Årefjällsloppet.

Paket 3 –  En plats till YourNextMoves träningsevent 7 feb. 

Paket 4 -Terminsavgift för våren 2015 i SPRING tillsammans med mig & Mattias Claesson.

Paket 5 – En startplats till Cykelvasan.

[insert]julen-2014-6[/insert]

47 Comments

 1. Veronica Eade 24 december, 2014at18:56

  Det är julafton!!! Jul!!! Och jag fick en så galet bra julklapp härom dagen, nämligen ett test av hälsenan som har bråkat hela j-a hösten och vet du, vet du, Vet DU?!? Den FUNKAR!!! Ja, alltså det funkar ju inte att springa etr sprintlopp eller ett maraton. Än. Men jag kan äntligen påbörja fas 2 i min rehab och börja löpträna!!! Tjohooo!!!

  Jag är så lycklig att jag skulle vilja gapa efter HELA PAKETHÖGEN idag, men jag ska vara modest och peka på paket 4 och blunda och önska.

  Varför? För att löpning är något av det tråkigaste jag VET! Och det finns ingenting i träningsväg jag längtar efter mer, att få göra och utveckla. (Bredvid cyklingeb)

  Njut av ledigheten nu alla fina, så ses vi på det nya året.

 2. Sofia 24 december, 2014at19:36

  Såhär när julklapparna är öppnade och barnen sover önskar jag att jag kunde visa min man ännu mer uppskattning. Hans höst har inneburit brutet nyckelben, ruptur på axelmuskeln (cykelskador), taskig hälsena och lunginflammation. Just nu funkar rullskidor och skidor bra. En start i Årefjällsloppet vore kul att ge bort för attvisa min kärlek och uppskattning.

 3. Mikaela 24 december, 2014at19:50

  God Jul!
  Jag älskar att träna för dig, du ger mig sån kraft och energi att det räcker för flera veckor så givetvis önskar jag mig nummer 3 och 4. Energi och glädje som fyller hjärtat till bredden. Men så är ju det här med cykel en kärlek som jag inte trodde jag skulle finna. När jag är på min cykel säger de som är med mig att leendet aldrig lämnar mitt ansikte och jag får inte nog. Kroppen vibrerar av lycka och välbefinnande så där för önskar jag mig nr1 och 5 också. Och slutligen löpningen, den som inte bara låter klamp klamp utan den där gruset knastrar, grenar bryts och naturen fyller sinnet och lungorna så jag önskar mig nr 2 också. Jag gapar efter mycket men jag vill leva fullt ut och ta vara på varje stund, skapa minnen och skänka kroppen glädje. God Jul!

 4. Frida G 24 december, 2014at19:57

  God jul!! Jag har fått underbara julklappar- det finaste ett pärlarmband från fyraåringen! Jag har allt jag vill ha och önskar dig detsamma! Trots det tävlar jag gärna för en bonusjulklapp som vore start i cykelvasan som jag drömt om i hemlighet…. Stor julkram!

 5. Rebecka 24 december, 2014at20:14

  Jag skulle verkligen vilja vinna paket nr 3! Är ganska nybliven instruktör och älskar verkligen hela den grejen, och jag är sjukt sugen på att ta det hela till en ny nivå. Och så vore det så skoj att få träffa dig och träna med dig för du verkar vara en sådan härlig människa! God jul och tack för en fantastiskt fin julkalender!

 6. Helena Johansson 24 december, 2014at20:28

  Jag skulle önska mig paket nr 3, efter mer än ett år av rehabträning behöver jag en boost! Och självklart passar jag på att önska God Jul, från en österlening till en annan :)

 7. Malin Stang 24 december, 2014at20:32

  Alla klapparna i säcken låter helt fantastiska men längdskidor skulle jag verkligen vilja revancha på i vinter. Förutom att det skulle vara ett grymt skäl för mig att se Åre, så skulle det kännas kul att få köra ett långlopp efter förra vinters sjukdom som gjorde att jag fick sälja min vasaloppsplats då. Eftersom det är i Mars hinner jag dessutom träna upp skidmusklerna ordentligt! ;)

  GOD Jul till er alla!

 8. Karin A 24 december, 2014at21:10

  God jul! Jag är så tacksam för denna dag, och precis som du skrev igår så försökte jag sänka alla kraven på mig själv och alla andra!
  Jag skulle helst vilja vinna en plats till YourNextMoves träningsevent 7 feb. Det hade varit alldeles underbart med en utflykt till Stockholm och få träna med dig!

 9. Sofie n 24 december, 2014at21:22

  God jul jessica! Tack för alla fina budskap du sänder ut. Varje dag får du mig att må lite bättre och framförallt att tycka om mig själv.
  Av dessa fantastiska klappar önskar jag mig mest paket 5!

  Kram

 10. Camilla S 24 december, 2014at21:26

  Jag har aldrig varit på ett träningsevent i hela mitt liv. Hur länge som helst har jag velat, men har inte haft råd att prioritera det. Som träningstokig mamma skulle detta vara en en perfekt julklapp till mig – det jag lider mest av är brist på egentid. Jag hoppas att jag ska hitta en anledning att åka bort en helg då jag inte gjort det på över 2 år.

 11. Roger Edvinsson 24 december, 2014at21:33

  Vilka klappar du presenterar Jessica…

  Då jag inte är ett asfaltsbarn utan en skogsmulle på MTB så går ju paket 1 bort.
  Skidor har jag inte stått på sen jag var 10år gammal så paket 2 skulle nog roa andra mer än mig.
  Och hur gärna jag än vill så kan jag inte hänga på era fantastiska intervaller längre då knät inte håller för löpning :-(, så där rök paket 4
  Cykelvasan då??? redan anmäld och för att få ett bra upplägg inför alla MTButmaningar under 2015 så skulle ju paket 3 sitta som handen i handsken med cykelpass designade av dig och Jamie..

  Så god fortsättning och jag hoppas på ett fantastiskt 2015

 12. Linda 24 december, 2014at21:52

  Vore härligt att inspireras av lucka 3

 13. Maria 24 december, 2014at21:54

  God Jul! Vilken dag! Vilka klappar! Skulle verkligen vara kul att åka Årefjällsloppet! En fin vårvinterdag i Åre, det är inte så mycket som kan toppa det! Klart man vill vara där.

 14. Jessica Sundberg 24 december, 2014at21:56

  Jag önskar mig paket 3 och 5. 2015 är året då jag ska utmana mig själv och tänja på min bekvämlighetszon och dessa två event skulle vara utmärkta utmaningar av olika slag!!!

 15. Alexandra 24 december, 2014at22:04

  Jag skulle vilja önska mig lucka 5. Jag har kört cykelvasan tidigare, det är ett fantastiskt roligt lopp och jag har en tanke om att våga starta i tävlingsklassen nästa gång jag kör. Fick inte tag i någon startplats inför 2015 dock.

  God jul!!

 16. emma persbo 24 december, 2014at22:05

  Åh du är världens bästa Tomtemor Jessica :-) jag skulle bli superduperglad för vilken av dessa klappar som helst men liite extra för paket 5 cykelvasan ellee paket 3 träningseventet som är i fagorna av min födelsedag. Vore underbart att få pepp och skoj med tokar som du då ;-) .

 17. Ingrid 24 december, 2014at22:08

  Jag önskar mig en plats till Åre bike challange eftersom cykla i backar är min definition av fest hela året! Norra Sverige behöver verkligen mer exponering cykelmässigt. Jag är säker på att det finns riktiga smultronställen att utforska på två hjul där!

  Å andra sidan behöver jag verkligen stärka mina springben då jag ska köra vm i triathlon långdistans nästa år. För att bli mer motiverad till att löpträna så önskar jag mig ett medlemskap i spring! Att njuta av mjölksyra kollektivt är det bästa för att utvecklas!

  God jul! Fortsätt skriva din blogg som du gör och den kommer förbli den bästa på webben :)

 18. Annika - strongday.se 24 december, 2014at22:09

  Skulle önska mig en biljett till YourNextMove. Eftersom jag bytt jobb så hinner jag aldrig med Clarénspinning – den bästa av den bästa, klart jag saknar! :)

 19. Amira 24 december, 2014at22:24

  Dra på nissar! Jag går direkt i hetgröten! Jag önskar mig nr4. JCMC Spring är bland det bästa som hänt någon i Stockholmsområdet som äger ett par löpskor! Å jag är ju en av dom:-D Jag kan inte för några träben, Paolo-Biskipps eller raketupphopp med flex i världen tänka mig en bättre julklapp än privilegiet att få träna för dig och Claesson med bästa JCMC springgänget om Onsdagkvällarna<3 .. Åre… Åre… Workout Åre .. Rörlighetstest, maxpulstest och D-vitamin..Fel lucka! Tiden är knapp.. måste tillbaka till dåtiden men här i nutiden önskar jag Dig fina, fantastiska Jessica och resten av universum en riktigt Goood Juuuul:-) <3 <3 <3

 20. Lina Blinke 24 december, 2014at22:25

  God Jul Jessica!
  Jag önskar mig en plats till YourNextMove!
  Har precis blivit instruktör i inomhuscykling o snart även i Core och Push så vore så kul och inspirerande!
  Nästa år ska jag utmana mig själv ytterligare och klara fler saker jag inte trodde var möjlig för mig! Det gör mig så lycklig och ökar mitt självförtroende :-)

 21. Helena 24 december, 2014at22:26

  allså, mun man är den bästa som finns alla kategorier. Bättre stöd får man leta efter, faktiskt. Han fixar allt, tom som support på mina maraton i rena skitvädret bara för att han vet hur mycket det gör för mig. Och långpass-söndagarna, de gillar han med bara för att han är bäst. Oftast finns maten klar lagom till jag kommit hem. Jag skulle så gärna vilja ge omvänt, stå med som support med barnen när han tävlar och eftersom han numer älskar både cykel och längdskidor vore paket 2 och 5 perfekt till honom.

  Jessica, bästa inspiratören, du är bara för Go du!!
  God Jul!

 22. Mari Olsén 24 december, 2014at22:36

  Snart nytt år och framförallt kommer både ljus och träningsglädje tillbaka igen! Men för att få ännu mer träningsmotivation så skulle jag vilja önska mig paket 1 (har bara åkt taxi den sträckan) eller paket 5 (så kanske jag slutar cykla som en tant).

  God jul!

 23. Cilla 24 december, 2014at22:38

  God Jul Jessica!
  Vilken härlig julklappslista! Vore en önskedröm att få genomföra en cykelvasa eller att få vara med på ert event Your Next Move. Skulle verkligen bli supertaggad om jag fick chansen att framförallt cykla vasan. Fortsätt inspirera och motivera med din fantastiska blogg.

 24. Carina 24 december, 2014at22:50

  Hej o glad jul!! Vilken superkalender du har haft med otroligt fina saker bakom luckorna :)
  Skulle bli jätteglad att vinna paket 3 , vore superhäftigt att gå på ett event med superenergi, eller paket 4 som blir en utmaning då jag tycker det är tråkigt att springa men skulle ändå vilja tycka om det:)

  Ha en jättemysig jul !

 25. Annica 24 december, 2014at22:55

  God jul finaste Jessica! Önskar mig paket nummer 3. En härlig dag med inspiration är precis vad jag behöver. Kommer inte ens ihåg när jag fick cykla för dig senast. Och Kristina Andersson… Och alla andra. Och deltagarnas energi ❤️

 26. Ingela Prtic 24 december, 2014at23:17

  Jag vill gärna vara med i utlottningen av en plats i Årefjällsloppet. Endel av mitt hjärta är i Åre. Hoppas dock på snö i Stockholm, så det går att träna….

 27. Hanna 24 december, 2014at23:20

  God Jul!!! :-D
  Alla klapparna i säcken är fantastiska, jag skulle bli glad för vad som men lite lite extra för någon av dem där jag får chansen att träna för dig :-D
  ha en toppen kväll!!!
  Hälsningar från regnigt skåne!

 28. Cissi 24 december, 2014at23:44

  Paket nr 4, definitivt =) 2015 ska bli mitt löpår med fler lopp inbokade än vad jag kan räkna på två händer och jag ser fram emot varendaste ett av dem med glädje och kärlek till min kropp och allt vad den tar sig för, för att ta mig dit jag vill utan att ifrågasätta. God jul och god helg, hoppas att du har haft en kärleksfull 24:e december!

 29. Amanda T 24 december, 2014at23:55

  Jag skulle hemskt gärna vinna paket 3. För att jag älskar träning. För att jag längtar efter att få träffa och bli inspirerad av dessa fantastiska människor som jag bara följt på avstånd. För att jag vill bli pushad utanför min comfort zone. För att jag alltid velat, men aldrig deltagit, på ett sådant här evenemang!

  Helt fantastisk är du. Dina ord är som balsam för en prestationsinriktad, målmedveten hjärna som ibland dras in i flödet av dåliga tankar kring mat och vila. Så himla stort tack till dig! För att du bidragit till att allt det blivir bättre, och att när de väl kommer så kan jag vända det 99/100 gånger. Himla bra och klok är du.

 30. Anna 25 december, 2014at00:32

  Åååh, jag skulle så gärna vilja vinna paket 5!!!

 31. Matilda 25 december, 2014at04:03

  Vilken fin avslutning på en fin kalender! Jag skulle önska mig paket nummer fyra för jag tycker SPRING verkar vara världens härligaste gäng och grej för något så knepigt att utveckla och säga musten ur som intervaller! Jag är så kär i löpningen men har inte nycklat upp intervallandet än.. jaja! Kärlek och god jul till dig och alla andra!

 32. Nettan Arvidsson 25 december, 2014at07:28

  God jul och god fortsättning! Vilka fantastiska julklappar..allra helst skulle jag kommande år vilja utmana mig själv genom mer löpning! (nr4) sprungit med er innan och älskar er inspiration och era glada skratt! (..Och tokiga upptåg, träningsglädje är så viktigt för motivationen!!)
  /Nettan

 33. Jennie E 25 december, 2014at07:56

  God jul Jessica! Du är så otroligt inspirerande, både i det du skriver och IRL, så det skulle vara fantastiskt kul att få vara med på Your next move eventet och få lite extra energi och boost så där i början av året.

 34. Philippe 25 december, 2014at13:24

  Kära tomten Jessica, att springa med dig och Mattias är bland det finaste jag har upplevd, det tuffa träningen och det härliga stämmning och gemenskap ni två har skapat. Nu är det tvång vila som gäller, men får jag den plats till nästa termin med JCMC från Tomten, då vet jag att ALLT kommer att bli bra ;-)

 35. Malin 25 december, 2014at14:38

  Vilka julklappar!!! Önskar mig egentligen allihop men mest 3:an 4:an el 5:an…
  Att vara med er och springa har gjort onsdagkvällarna till favoritkvällen i veckan!
  Cykelvasan känns som en utmaning väl värd att ta sig an!

 36. Sofia 25 december, 2014at15:17

  God Jul & tack för en inspirerande blogg! Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en termin med Spring – löpningen går så segt nu och jag känner att det blir segare och segare att ta sig ut och springa själv… Jag är helt övertygad om att er löpgrupp skulle ge mig lusten tillbaka igen!

 37. Pingback:Ett sånt där frö gror, man ska aldrig säga aldrig;) | elinwennman

 38. elinwennman 25 december, 2014at20:56

  Jag kommer skrämma mig själv och tävla om paket nr5, Startplatsen till Cykelvasan. Verkar sjukt läskigt, extremt kul och väldigt utmanande. Och just för att jag inte trodde att jag skulle bli sugen, men har blivit nyfiken som sjutton så tänker jag att en vinst vore en fantastisk morot till att starta ett äventyr. Som du ser inspirerar du till oanade gränser <3

 39. Anna 26 december, 2014at15:04

  God fortsättning önskar jag!
  Dessutom önskar jag mig något mer… en startplats i Årefjällsloppet vore toppen! Har bara hört gott om det loppet och jag har aldrig varit i Åre, så det vore riktigt kul att få en sån bra anledning att åka dit.

  Take care och ät knäck!

 40. Annica 26 december, 2014at18:18

  En plats till YourNextMove för lite inomhuscykel :D

 41. Mims 26 december, 2014at18:32

  God jul bästa!! Jag önskar mig världens bästa onsdagar SÅKLART!!! Det där vet du!

 42. Pingback:Packar om | jessica claren

 43. Linda Assarsson 27 december, 2014at23:20

  Jag älskar löpning :)
  Det vore såå kul att vinna en plats och få springa med dig & Mattias!!
  Jag springer mest själv..
  De få jag springer med har nämnt dina & Mattias pass och rekommenderat dem!!
  Men lite enstörig som jag är på träningsfronten så har jag inte gjort slag i saken och hängt på..
  Mitt mål för 2015 är mer variation i träningen och utmaningar! Teknik och intervaller är bra grejer..men jag tränar det aldrig..det tror jag skulle få en ändring om jag hängde med er ;)
  Denna vinst skulle bli en morot att utveckla min löpning och på så vis förbättra mina resultat!

 44. Anki 28 december, 2014at23:04

  Jag önskar mig paket 2 eller paket 5.
  Paket 2 för att jag älskar längdskidåkning och de senaste åren kört både Tjejvasan och Vasaloppet. Därför vore det otroligt roligt att få förlängasäsongen med Årefjällsloppet.
  Paket 5 för att jag i somras köpte mig en MTB efter några år på racer. Men är själv alldeles för feg för att våga anmäla mig till cykelvasan. Men vinner jag startplatsen måste jag ju så klart utmana mig själv! :)

 45. Marie Andersson 30 december, 2014at20:26

  Hej och god fortsättning =)

  Jag älskar att cykla och cyklade 45 km varianten på cykelvasan i år, det var så grymt roligt! Vilka lyckokänslor jag kände när jag rullade under målportalen i Mora! Jag klarade det, jag gjorde det himla bra och är riktigt stolt över min prestation :) Jag missade att anmäla mig till 90km inför 2015 så på min önskelista i denna tävling står Paket5! Tänk att få cykla den dubbla distansen, vilken dröm!

 46. Amanda 31 december, 2014at14:44

  I år firades ingen julafton men det skulle vara helt fab att kicka igång 2015 med YourNextMove event. Träningsinspirationen behöver sig en boost och fyllas på med ny energi efter en tafflig höst och YNM är ju en härlig blandning av allt det man önskar att man hann med i sin vardagsträning.
  Let’s go 2015!!

 47. Maria 31 december, 2014at17:49

  Vilken julklapp & nyårskaramell det skulle vara att vinna en startplats till Your NeXT Move.

  Gott nytt År!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *