A happy warrior

… men en slut sådan, sitter på tåget tillbaka till Stockholm efter att stått och huttrat på perrongen  och väntat och väntat. Nu är vi i af på väg efter 30 min försening.

Jag sitter och myser och har en underbar känsla i hjärtat och magen efter att ha fått dela 2 träningstimmar med ett helt underbara instruktörer och lika fantastiska medlemmar Helex.

Jag har blivit behandlad som en prinsessa av Daniel som är gruppträningschef och känner mig super privilegierad att jag fick lov att komma upp och hoppas att jag lyckats förmedla och inspirera ren skär träningsglädje.

Daniel ihop med min fd klasskamrat  på sjukgymnastutbildningen i Umeå, Karin, var de två stjärnorna som sett till att jag fick komma upp och mysa i Sundsvall. Så himla kul att träffa er båda och Karin, höggravid, var absolut vackrare än någonsin.

Nu ska jag slumra in en stund på tåget.

happiness-quote

5 Comments

 1. Smileme 23 januari, 2010at19:17

  Wow säger jag bara vad otroligt roligt, men jobbigt det var idag. Gav verkligen Mersmak tjejen. Otroligt roligt att få träffa dig och som jag sa, nu kommer jag och provtränar och kommer hålla koll när du har dina pass. Så hoppas på att See You Soon =)

  Tyvärr kommer jag inte på Nike konventet. Men vill endå ge dig en lycka till tummen upp.

  Kram. Smileme

 2. Hanna 24 januari, 2010at00:26

  Tack för två kanonbra pass. Men framförallt gillade jag ditt cykelpass. Helt underbart. Jag har fått en massa ny energi och inspiration. Tack!! :-D

  Du kommer göra succe på Nike konventet som jag tyvärr inte kan delta på.

  Kram Hanna

 3. Jayzee 25 januari, 2010at00:24

  Tack för ett härligt cykelpass i Sundsvall! Det var en enorm energi i rummet och en riktigt härlig träningsupplevelse.// “24:an”

 4. Användarens profilbild jessica 25 januari, 2010at00:36

  Tack finaste ni!

 5. Pingback:Första dagen 2011 « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *