… men en slut sådan, sitter på tåget tillbaka till Stockholm efter att stått och huttrat på perrongen  och väntat och väntat. Nu är vi i af på väg efter 30 min försening.

Jag sitter och myser och har en underbar känsla i hjärtat och magen efter att ha fått dela 2 träningstimmar med ett helt underbara instruktörer och lika fantastiska medlemmar Helex.

Jag har blivit behandlad som en prinsessa av Daniel som är gruppträningschef och känner mig super privilegierad att jag fick lov att komma upp och hoppas att jag lyckats förmedla och inspirera ren skär träningsglädje.

Daniel ihop med min fd klasskamrat  på sjukgymnastutbildningen i Umeå, Karin, var de två stjärnorna som sett till att jag fick komma upp och mysa i Sundsvall. Så himla kul att träffa er båda och Karin, höggravid, var absolut vackrare än någonsin.

Nu ska jag slumra in en stund på tåget.

happiness-quote


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center