På väg mot Sundsvall

Words by

Befinner mig just nu på X2000 på väg mot Sundsvall och Helex. I morgon ska jag gästspela hos dem och köra en cykelklass fylld av rytmer, mjuka beats och utmanade pulserande basgång och få Sundsvallborna & Helex instruktörer att sätta sina inre krigare fria. Efter cykelklassen kommer vi också köra en Functional Moves och låta kroppen få sådan där härlig underbar glad träningsvärk.

I ilfart hann jag förbi Naked Juice Bar för att få lite härlig mat i magen under resan.

Lyckades dessutom 15 min innan tåget skulle gå, inse att jag inte hade med hörlurar/headset… vilket är en ren skär kastrof när man ska sitta på ett tåg i nästan 4 timmar (dessutom 2 gånger under loppet av ett dygn) och dessutom har planerat att sitta och förbereda och lyssna på musiken som jag ska köra till på Nike.

Tack gode gud har jag fantastiska vänner som ställer upp i ur och skur. Marcus räddade mig och dumpade sitt headset till mig precis i lagom tid till att tåget skulle gå. TACK MARCUS! I owe you BIG time!

bild

10 Comments

 • Anna

  Hejja Marcus!

 • Åsa

  Å va härligt ska du till min lilla hemstad. Min Viktor jobbade på Stepin numera Helex när vi bodde där. Hälsa från honom. ;)

  Vi ses nästa vecka.
  Trevlig helg och massor med kramar

 • Pia

  Välkommen till oss Jessica!
  Vi är tokladdade och ser fram emot dagen. =)
  Dumt nog så tackade jag till att teama på pumpen samtidigt som ditt spinningpass går.. jag är ingen spinnare… Slog mig idag att det är ju just en sådan här gång jag borde prova! Kanske även jag kan hitta nerven i spinning… ska iaf försöka byta till mig en spinningklass på NIKE nästa helg. Nog om det nu! Vi ses i morgon!

 • jessica

  Tack Pia! Ska bli jätte kul! Klart du ska testa spinning…!
  Vi ses i morgon!

  Miljoner KRAMAR

  Jessica

 • Martina

  Ah,du är på väg till min hemstad ser jag. Roligt att de ordnar lite miniconvent där uppe!Och ännu trevligare att de tar dit en WC instruktör :)Hoppas Sundsvall visar sig från sin bästa sida och kör hårt !!

  //Martina

 • Joanna

  Tusen tusen tack för idag!! Vilken energi du gav – för att inte tala om all inspiration jag fick på kuppen!! Jag ser nu att jag bokat in mig på Inner Warrior på NIKE – första passet på lördag – härligt härligt för jag antar att det är med dig?!?!? Ha en underbar fortsatt helg! Många svettiga kramar

 • jessica

  Joanna, miljoner tack själv för att jag fick komma och för att ni tog emot mig med öppna armar. Ni var helt fantastiska! Tack tack tack!

  KRAM
  Jessica

 • Sandra

  Hoppas att det gick bra i Sundsvall. Om vi hade vetat om det hade vi helt säkert varit ett gäng härifrån som hade behövt lite cykelinspiration, så vi hade gärna varit med :)

 • Lotta Åström

  Jessica!!!!vilken energy!!!!jag körde stenhårt på IW efter ditt superbra pass!!!Mina deltagare fick inga pauser!!haha,,,du,,,får man höra av sig och va med på nåt pass hos dig??skulle vara hur njs som helst!
  Tack än en ggn för jättebra inspiration!:D

 • Jessica

  Hej Jessica!
  Idag börjar träningsvärken att sakta ge med sig!! Tack för ett grymt bra pass i lördags!
  Kram från “Jessica med kaffe-nyckeln på Helex”! ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us