Befinner mig just nu på X2000 på väg mot Sundsvall och Helex. I morgon ska jag gästspela hos dem och köra en cykelklass fylld av rytmer, mjuka beats och utmanade pulserande basgång och få Sundsvallborna & Helex instruktörer att sätta sina inre krigare fria. Efter cykelklassen kommer vi också köra en Functional Moves och låta kroppen få sådan där härlig underbar glad träningsvärk.

I ilfart hann jag förbi Naked Juice Bar för att få lite härlig mat i magen under resan.

Lyckades dessutom 15 min innan tåget skulle gå, inse att jag inte hade med hörlurar/headset… vilket är en ren skär kastrof när man ska sitta på ett tåg i nästan 4 timmar (dessutom 2 gånger under loppet av ett dygn) och dessutom har planerat att sitta och förbereda och lyssna på musiken som jag ska köra till på Nike.

Tack gode gud har jag fantastiska vänner som ställer upp i ur och skur. Marcus räddade mig och dumpade sitt headset till mig precis i lagom tid till att tåget skulle gå. TACK MARCUS! I owe you BIG time!

bild


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center