Härliga Lollo som ger mig tips på klänningar! Tack söta du. Gårdagens klänningjakt resulterade i att jag kom hem med en himla massa annat som inte var i närheten av en klänning.

Idag andas verkligen luften vår och försommar. Fåglarna kvittrar och det hänger ett mjukt sommarregn i luften. Jag blir så sugen på att kasta mig ut och springa.

Jag ska senare idag köra igenom en 90 min i gymmet (ja ni läste rätt) . Kommer nog faktiskt attt tom dokumentera det och lägga ut det här på bloggen.

Under mina 7 år på IKSU i Umeå bodde jag, utöver mina en miljard klasser, i gymmet. Mao jag styrketränade minst 6 gånger i veckan. All den tokträning har idag gjort att jag har sjukt svårt att motivera mig själv att sätta min fot där inne. Men det är dags nu, kroppen behöver lite hjälp på traven för att hitta balans, så bevis kommer senare idag.

Vi hade fått lite kläder i våra lådor på WC, som numera samarbetar med Reebok. Jag som är Nikefantast kan inte riktigt vara otrogen *blink* men fullkomligt älskar gömda budskap som i linningen på det här linnet.

“Greed everyone like you would your dog. A thrilling time is in your way lets stay with it.”


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center