A thrilling time is in your way lets stay with it

Härliga Lollo som ger mig tips på klänningar! Tack söta du. Gårdagens klänningjakt resulterade i att jag kom hem med en himla massa annat som inte var i närheten av en klänning.

Idag andas verkligen luften vår och försommar. Fåglarna kvittrar och det hänger ett mjukt sommarregn i luften. Jag blir så sugen på att kasta mig ut och springa.

Jag ska senare idag köra igenom en 90 min i gymmet (ja ni läste rätt) . Kommer nog faktiskt attt tom dokumentera det och lägga ut det här på bloggen.

Under mina 7 år på IKSU i Umeå bodde jag, utöver mina en miljard klasser, i gymmet. Mao jag styrketränade minst 6 gånger i veckan. All den tokträning har idag gjort att jag har sjukt svårt att motivera mig själv att sätta min fot där inne. Men det är dags nu, kroppen behöver lite hjälp på traven för att hitta balans, så bevis kommer senare idag.

Vi hade fått lite kläder i våra lådor på WC, som numera samarbetar med Reebok. Jag som är Nikefantast kan inte riktigt vara otrogen *blink* men fullkomligt älskar gömda budskap som i linningen på det här linnet.

“Greed everyone like you would your dog. A thrilling time is in your way lets stay with it.”

5 Comments

 1. Åsa 14 maj, 2010at10:15

  Jag skulle också behöva ett rejält pass i gymmet. det ska bli kul att läsa om dit upplägg senare. Kör hårt!
  STÖRST A KRAMEN!

 2. Martina 14 maj, 2010at18:55

  Härligt! Välkommen tillbaka till gymet igen! Vi kanske får ta det där passet vi pratade om snart då så jag kan lära dig och Åsa att köra chins med vikt ;)
  Kram M!

 3. Cizzi 14 maj, 2010at23:22

  Tror vi är i behov av samma motivation. Vi kanske får slå våra kloka pannor ihop och träna lite styrka ihop =)

 4. Desiree Blomberg 15 maj, 2010at07:10

  Det skall bli spännande och se vilka övningar du jobbar med, i min värld har du den mest välbalanserade och friskaste maskin(kropp) jag någonsin sett. Kan ge mig lite idéer!

  Kramiz DeZ

 5. Johan 15 maj, 2010at11:18

  90 min, tre effektiva pass i rad alltså…
  Eller inkluderar det socialt snack… :)

  Har just köpt nya Kayano så nu blir det löpning när jag kommer hem :)

  Kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *