Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Klänningsjakt och spaprodukter

Senast uppdaterad:

Att armbåga sig fram på stan i jakt på en GRYM stass som ska bäras på sommarens två höjdpunkter i form av två underbara bröllop för två lika underbara par, kan faktiskt absolut ses som ett träningspass.

Så har du tips? Jag ska ge mig ut i djungeln nu…

Har fått en massa produkter från Varbergs Spa som jag ska testa och prova. Testade scrubben igår  och blev positivt överraskad då den var “rivig” även på blöt hud.  Brukar tycka att scrubbar kan bli mesiga på fuktig hud men den här gillade jag och lämnade huden grymt härligt lagom fuktig och skönt varm. Produkterna har en egen doft och inte den klassiska “spalukten” av bergamot och citrongräs. Jag brukar gilla citrongräset bäst men får säga att jag gillar denna lukten med.

Sara kommer få samma laddning av mig på måndag och också ge sitt utlåtande.

0
Nästa
Tack!

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.