Klänningsjakt och spaprodukter

Att armbåga sig fram på stan i jakt på en GRYM stass som ska bäras på sommarens två höjdpunkter i form av två underbara bröllop för två lika underbara par, kan faktiskt absolut ses som ett träningspass.

Så har du tips? Jag ska ge mig ut i djungeln nu…

Har fått en massa produkter från Varbergs Spa som jag ska testa och prova. Testade scrubben igår  och blev positivt överraskad då den var “rivig” även på blöt hud.  Brukar tycka att scrubbar kan bli mesiga på fuktig hud men den här gillade jag och lämnade huden grymt härligt lagom fuktig och skönt varm. Produkterna har en egen doft och inte den klassiska “spalukten” av bergamot och citrongräs. Jag brukar gilla citrongräset bäst men får säga att jag gillar denna lukten med.

Sara kommer få samma laddning av mig på måndag och också ge sitt utlåtande.

3 Comments

 1. louise stapel 13 maj, 2010at12:42

  Lyx: Karen Miller me like aloooooot!!! Kostar men där kan du köpa ngt klassiskt som du kan använda flera år!!! Äger två den ena är 3år och den andra 1 1/2 år och jag använder dom flitigt.

  Mellan: Mango på drottninggatan, MQ i Gallerian, Diesel på Nybrogatan kan ha i deras mer designade kollektion.

  Budget: MIn favo Zara i Sturegallerian.

  GOOD luck du kommer se Fab ut det gör du alltid!

 2. Åsa 14 maj, 2010at10:13

  Nu blev jag nervös. Det börjar verkligen närma sig. Hihi… Vi är så glada att ni vill komma på vår stora dag vännen. En skönhet som du klär i allt.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *