Klänningsjakt och spaprodukter

Words by

Att armbåga sig fram på stan i jakt på en GRYM stass som ska bäras på sommarens två höjdpunkter i form av två underbara bröllop för två lika underbara par, kan faktiskt absolut ses som ett träningspass.

Så har du tips? Jag ska ge mig ut i djungeln nu…

Har fått en massa produkter från Varbergs Spa som jag ska testa och prova. Testade scrubben igår  och blev positivt överraskad då den var “rivig” även på blöt hud.  Brukar tycka att scrubbar kan bli mesiga på fuktig hud men den här gillade jag och lämnade huden grymt härligt lagom fuktig och skönt varm. Produkterna har en egen doft och inte den klassiska “spalukten” av bergamot och citrongräs. Jag brukar gilla citrongräset bäst men får säga att jag gillar denna lukten med.

Sara kommer få samma laddning av mig på måndag och också ge sitt utlåtande.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us