Åååh TACK igen!

Ååh, jagvet inte var jag ska börja. Och jag hade verkligen tänkt börja detta inlägget med något annat än “åååh”, men det är liskom så det känns.

Det är slut. Jag är urladdad. Fulladdad.  På väg hem till Stockholm. Från en ytterlighet till en annan. I morgon är det måndag. Vi kör genom ett magisk landskap med  gröna mattor av barrträd och några ynka lövträd som växer upp på fjällen. Några enstaka snötäcken bryter av det gröna. Det är magiskt. Svenska fjällen är så vackert att det gör ont i hjärtat.

Thomas med sin fru Marianne och alla andra som gjorde Workout Åre, har gjort ett fantastiskt jobb. Jag känner mig enormt privilegierad, fantastiska deltagare. Underbar stämning och fantastiska vänner. Allt under samma tak. Jag har sugit åt mig som en svamp av all härlig energi och skickar ut en stor varm kram till er alla.

Jag har också gjort några fantastiska framsteg

 

1. Det fanns endast en Pepsi Max i hotellkiosken, vilket mao har resulterat i att jag har druckit sanslöst lite Pepsi Max.

2. Magnus, Saras suveräna PT har lyckats få mig motiverad att springa lite långsammare för att lyckas bygga på med mera distans.

3. Jag har ÄNTLIGEN kommit upp till Åsas Body Balance.  Tack söta, you are a star,

För alla er som undrade över klassupplägget på 7th Sense kommer jag lägga ut det i kväll eller under morgondagen.

 

 

Tack Mo för allt pepp, stöd och allt annat magiskt du gör. Du är en otrolig vän.


Sötaste Annika, en dyblöt Jessica, Thomas (mannen bakom hela helgen) och vackraste Jenny.

Super PT:n Magnus.

 

Alltid lika positiva och oerhört charmiga Nils Torring körde Göteborgsvarvet på sin cykelklass. EN sådan suverän idé! Du rockar.

 

Fröken Jukari herself, min finaste vän, fr Östman.

Amazing, stunning, fierce warriors. Say no more. Gotta love them.

1 Comment

  1. Annica 31 maj, 2011at20:25

    Tack underbara du för magisk klass och för all fantastisk energi både på och av scen! (och jag är också ganska dyblöt på bilden :) )

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *