Alla dagar är inte fantastiska

Alla dagar är inte fantastiska. Så är det bara. För alla. Det kan vara skönt att påminna sig själv om det. Idag har jag varit sur och grinig. Även om jag sällan är det – så med handen på hjärtat, var det så idag. Jag har sådana dagar med när det känns som jag fått en käftsmäll och trillat baklänges i en kullerbytta. Och det kan vara ganska sällan jag verkligen skriver om det.

Det som är viktigt sådana dagar är att du (och jag) har något att falla tillbaka till. En sorts grund inifrån ut som tillåter dig att vara den du är – alla dagar. Både de dåliga och de bättre.

Välj din omgivning med silkeshandskar – omge dig med vänner som är som en krispig vinterdag där solstrålarna värmer lite extra och den kalla luften får dig att andas lite mer. Sådana som påminner dig om att vare sig du har en bra eller sämre dag duger du och är fantastisk för att alla de nyanserna i din personlighet är du och gör dig unik.

 

jessica-vinter-3 jessica-vinter-4 jessica-vinter-5 jessica-vinter-8

Total
0
Shares
Comments 7
  1. Så är det. Vissa dagar alltså. Stor kram till dig!
    Ps. Jag vill komma och hänga hos dig! Känner lite för att ta med mig datorn och komma över och jobba hos dig en dag. Kaffe, kramar och en massa kreativt jobb … Win. Win.

  2. Nej, verkligen inte. Och även under en dag går det upp och ner…

    Stor kram!

  3. ❤️❤️❤️Att få ta del av Alla dom där nyanserna hos en människa som betyder något är nog bland det finaste förtroende man kan få. För mig är det att på riktigt dela livet och som du säger så innebär livet dagar eller stunder då det inte är glass och ballonger. Kram! ❤️

  4. Skönt att höra att de drabbar oss alla! Det är ok- tack för bra tankar att hålla i!❤️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Potato and Sweet Potato Fries

Potato and Sweet Potato Fries

Jag har länge liksom längtat efter att själv göra strips på det sättet som jag

Next
Inredningsdetaljer #2 – Buster and Punch

Inredningsdetaljer #2 – Buster and Punch

Jag älskar Buster and Punch

You May Also Like