Du består av cirka 100 000 miljarder celler. Det är 10 gånger mer än vad det finns människor på jorden. Alla de miljarder cellerna är till för att skapa dig. För att du ska kunna förverkliga drömmar, uppleva saker, njuta och älska. Älska dig själv. Du är på alla sätt oslagbar. Unik och fantastisk. Du är du, för att du ska vara du. För att vara olika är en bra sak. Vi hade aldrig överlevt om vi alla hade varit likriktade.

Att träna sig själv att älska sig själv och värdesätta olikheter hos sig själv och sina medmänniskor är en väldigt fin sak. Att som medmänniska förstå att du är fantastisk i allt det du är och att hen som inte är som du är lika fantastisk i allt hen är, är en otroligt fint.

Att du har egenskaper, personlighet, en kropp som inte stöpt i en samma mall är en styrka. Det gör dig till dig. Att misstro den styrkan för att vi har ideal som formats från osäkerhet och ojämställdhet, är något som vi alla borde försöka arbeta bort hos oss själva för att kunna tillsammans göra en förändring där vi oavsett kön och utseende behandlas respektfullt, av andra och av oss själva.

Dina tankar är handlingar som ger dig en värdegrund att stå på – forma dem med kärlek till dig själv och din omgivning. Och såklart, välj din omgivning att vara kreativ och konstruktiv så du kan växa. Växa och förverkliga drömmar. Få chansen att testa, prova, misslyckas och göra om. Att våga misslyckas är något vi alla skulle behöva få utrymme till.

Hösten är ofta en nystart – gör det till en fortsättning istället i processen att alltid älska dig själv i alla situationer.

 


 

 
 

SaveSave

SaveSave

2 Comments

  1. Ann-Margrete Clarén 6 oktober, 2017at16:50

    <3 ord med värme och eftertanke <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *