Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

älskar, saknar och önskar

Senast uppdaterad:

Min eminenta bloggkollega Elna har gjort en kul grej som jag också kör. Förresten – in och fråga på “frågestunden” och kanske samtidigt vinn ngt härligt från Nike.

Här kommer lite älskar, saknar och önskar.

 

Jag älskar hösten. Ruggiga novemberkvällar. Piskande regn. Uppskattar så klart sommaren med, men hösten, så magiskt fostrande.  

Jag saknar att kunna äta gluten. Åh vad jag längtar efter surdegsbröd. Kanelbullar. Riktig pasta. Ok för bönpasta och andra alternativ, men det spelar ingen roll – det är int ensamma sak.

Jag tycker så mycket om mina samarbetspartners (loggor längst ned på bloggen). Blir galet glad av att vi tror på varann – ihop! Hurra vad bra ni är.

Jag brukar dricka kaffe alldeles för sent. Men somnar ändå.

Jag önskar mig en trisslott med tokvinst. Fy fan vad härligt det hade varit. Ok, om det inte går så vill jag ha något snuskigt fint – som tex krukorna i koppar från Skultuna – hur fina är inte de!?

Jag behöver mina vänner och kramar. Omtanke och vänskap. Så lätt att man bara springer snabbt framåt och glömmer det lilla viktiga i livet.

Jag fick i förrgår bildörren rakt på näsan och verkar ha en spricka i den. Så klumpigt och himla himla onödigt.

Jag blir glad när ni gillar och delar och kommenterar. Då känns bloggen kul! (samma som Elna men älskar det från hela hjärtat – mera sådant!)

Jag längtar efter mitt hus.

Jag mår bäst när kraven skruvas ned men tempot ändå är högt och ibland bara pausas.

Jag undrar såklart vad du längtar efter med och saknar, älskar – berätta och in o läs Elnas! 

vinter2

0
Föregående
Jag lever!

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.