Sitter med en kopp kaffe och kikar ut genom fönstret och funderar på om jag ska ta mig ut och springa nu, eller ikväll. Jag är en kvällslöpare. Jag älskar att springa i skymningen och när den sänker sig ner över landskapet. Vinden är lite kallare och friskare liksom. Kroppen har dessutom varit vaken en hel dag och haft möjlighet att fylla på depåerna.

Morgonlöpning för mig kan vara skönt men är oftast kämpigt. Det är sjukt sällan jag lyckas kickstarta kroppen och få en av de där minnesbara löprundorna.

Mitt långa projekt som jag varit involverad i drygt ett halvår är slut och nu söker jag nya utmaningar och nya uppdrag eller anställning, har du något som skulle kunna passa mig?


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center