Är du en morgonlöpare eller kvällslöpare

Words by

Sitter med en kopp kaffe och kikar ut genom fönstret och funderar på om jag ska ta mig ut och springa nu, eller ikväll. Jag är en kvällslöpare. Jag älskar att springa i skymningen och när den sänker sig ner över landskapet. Vinden är lite kallare och friskare liksom. Kroppen har dessutom varit vaken en hel dag och haft möjlighet att fylla på depåerna.

Morgonlöpning för mig kan vara skönt men är oftast kämpigt. Det är sjukt sällan jag lyckas kickstarta kroppen och få en av de där minnesbara löprundorna.

Mitt långa projekt som jag varit involverad i drygt ett halvår är slut och nu söker jag nya utmaningar och nya uppdrag eller anställning, har du något som skulle kunna passa mig?

4 Comments

 • Fummelfot

  Oj, det varierar så mycket! Morgon- eller kvällslöpning är två helt olika saker för mig. Jag tycker väldigt mycket om att springa på morgonen, men det är i de flesta fall rätt lugnt tempo och bara för att vakna och komma igång. På eftermiddag/kvällen blir det lite mer kvalité och planerade pass… det beror rätt mycket på hur det känns för dagen! Just nu är det mycket morgonpass, helt enkelt för att jag känner att tiden inte räcker till på eftermiddag/kvällen. :)

 • Karin

  Jag är helt klart en morgonlöpare. Men så är jag en morgonpigg person och gör det mesta helst på morgonen när jag är som piggast och har mest energi.

 • Desiree Blomberg

  Jag tycker inte om att springa alls. Jag har aldrig hamnat i den här euforin som alla löpare pratar om… däremot powerwalkar jag VARJE morgon 5:15. så om jag var löpare, vilket jag aldrig kommer at bli, så skulle de va morgon som svar på din fråga… :)

 • Pablo

  Morgon!!! Så imorgon blir det riddarfjärden runt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us